Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
po rejestracji![]()
no chyba ze kto inny o 16 jechał twoim autem
![]()
Ja pozdrawiam wszystkich których być może minąłem wczoraj na trasie Tychy - Wisła (Tychy-Bielsko, Bielsko-"Wiślanka") i odwrotnie o godzinie 11 i 19![]()
Pozdrawiam rowniez czerwona Brere widziana pod Jubilatem dzisiaj kolo 11.15.
Pozdrawiam, chwilę później stałem już po stłuczce na Armii Krajowej wjechała na światłach mi Astra w tył![]()
Sciagasz je juz ponad sto czterdziesci siedem lat, ile mozna czekacNie upominasz się o moje a ja bym już je z 3 razy zdjął ;x - w końcu trzeba naklejki nałożyć
Obstawiam, że tak... gość widząc zielone myślał, że wszyscy już jadą... Niestety przedemną jegomość w samochodzie biegu szukał, i trochę po zmianie na zielone staliśmy (kilka sekund wystarczyło)...To jakiś dziwny dzien chyba, bo mnie 40 minut wczesniej babka wymusila pierwszenstwo, zawracajac na alejach wlasnie. Wyjechala mi przed maske z tej nawrotki. Gdybym nie odbil w prawo, to bylby dzwon.