Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kogo spotkałem na myjni na terenach przemysłowych jakąś godzinkę temu? :)

po rejestracji :D:D :P no chyba ze kto inny o 16 jechał twoim autem :P

Jestem
Sławny ! o jea:D a tak na powaznie, tak to byłem ja, wracalem z Zatora to miałem prawo byc zmeczony i nie widziałem Cie;( wybacz ! poprawię sie

Pozdrawiam srebra 147 na blachach TSA **** – stoisz teraz niemal pod moimi oknami, przed Żabką na ul. Krakowskiej w Krakowie.

Kogo jest 145 niebieska stoi na ul Elfów, wcześniej ją widywałem koło małego tesco.

Pozdrawiam rowniez czerwona Brere widziana pod Jubilatem dzisiaj kolo 11.15.

Pozdrawiam kierownika 156 na blachach KLI..... który dzisiaj parkował dziś na Okólnej w Krakowie. Myślałem że mam deja vu i moja 156 sama przeparkowała w nocy :)

Pozdrawiam kierownika srebrnej 159tki mijanej na DTŚ godzinkę temu na wysokości auchana, ramek nie było ale awaryjki i machanie już z daleka ;)

Ja pozdrawiam wszystkich których być może minąłem wczoraj na trasie Tychy - Wisła (Tychy-Bielsko, Bielsko-"Wiślanka") i odwrotnie o godzinie 11 i 19 ;)

Ja pozdrawiam wszystkich których być może minąłem wczoraj na trasie Tychy - Wisła (Tychy-Bielsko, Bielsko-"Wiślanka") i odwrotnie o godzinie 11 i 19 ;)

W sobote mignal mi tam fotoradar, stal w Ustroniu, w drodze powrotnej przed zjazdem z 941 na S1. 100 na tempomacie, ograniczenie do 70... 100-200zl, znajac zycie przyjdzie 200zl lub 300zl jesli fotoradar stal z dupy, a pewnie stal :/

Po raz kolejny pozdrawiam kolegę ze 156 JTD, który spotuje z moim pojazdem grill-w-grill na parkingu KOMPANY w Krakowie :>

Pozdrawiam, chwilę później stałem już po stłuczce na Armii Krajowej wjechała na światłach mi Astra w tył :(

To jakiś dziwny dzien chyba, bo mnie 40 minut wczesniej babka wymusila pierwszenstwo, zawracajac na alejach wlasnie. Wyjechala mi przed maske z tej nawrotki. Gdybym nie odbil w prawo, to bylby dzwon.

To jakiś dziwny dzien chyba, bo mnie 40 minut wczesniej babka wymusila pierwszenstwo, zawracajac na alejach wlasnie. Wyjechala mi przed maske z tej nawrotki. Gdybym nie odbil w prawo, to bylby dzwon.
Obstawiam, że tak... gość widząc zielone myślał, że wszyscy już jadą... Niestety przedemną jegomość w samochodzie biegu szukał, i trochę po zmianie na zielone staliśmy (kilka sekund wystarczyło)...

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót