Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pokaż załącznik 93658 A ja pozdrawiam kierowce alfy po prawejCzesto spotykana w Zatorze, na kolejowej
![]()
A znak stoi i ostrzegaW sobote mignal mi tam fotoradar, stal w Ustroniu, w drodze powrotnej przed zjazdem z 941 na S1. 100 na tempomacie, ograniczenie do 70... 100-200zl, znajac zycie przyjdzie 200zl lub 300zl jesli fotoradar stal z dupy, a pewnie stal :/
a ja pozdrawiam kolege z 147 na STA który puścil mi długie... na skrzyżowaniu w Gliwicach
a to Ciebie dzis widziałem jakos poznym popoludniem dzis widzialelem kolo Marii Magdaleny ;]
gonic mi sie nie chcialo ale pozdrawiam
Pokaż załącznik 93658 A ja pozdrawiam kierowce alfy po prawejCzesto spotykana w Zatorze, na kolejowej
![]()
oj to żony autko moja niestety w trasie jak zawsze, fajna fotka również serdecznie pozdrawiamy, i zaprszamy ponownie
może srebrna również załapie się na sesje
To musialem byc ja, pewnie to było ok 18ahh dziwne ze Ci sie gonic nie chcialo, jestes przeciez z tego sławny
hihi pozdrawiam rowniez