Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Oramkowana z jaworzno to tylko moja belle widzialem, pozdrowienia dla kolegi na orlenie wczoraj z ciemno zielonej alfy KCH.

IMAG0031.jpg A ja pozdrawiam kierowce alfy po prawej :) Czesto spotykana w Zatorze, na kolejowej ;)

Pozdrowienia dla ORAMKOWANEJ czerwonej 147 (bodajże EZG...), która dziś ok.7:25 wjeżdżała do Enterprise Park w Krakowie

W sobote mignal mi tam fotoradar, stal w Ustroniu, w drodze powrotnej przed zjazdem z 941 na S1. 100 na tempomacie, ograniczenie do 70... 100-200zl, znajac zycie przyjdzie 200zl lub 300zl jesli fotoradar stal z dupy, a pewnie stal :/
A znak stoi i ostrzega :P Mi się udało w porę zwolnić. Fakt, że ustawiają go tam rzadko, ale w soboty prawie zawsze.

Pozdrawiam ciemnozieloną 166 KGR widzianą dziś ok 9 w krk nh.
Kierowca chyba poszedł do bankomatu.

Pozdrawiam czarną GT z małym spoilerem na blachach SD widzianą dziś w krakowie na skrzyżowania urzędniczej z czarnowiejską ok. 18:30 ;)

a to Ciebie dzis widziałem jakos poznym popoludniem dzis widzialelem kolo Marii Magdaleny ;]
gonic mi sie nie chcialo ale pozdrawiam

To musialem byc ja, pewnie to było ok 18 :P ahh dziwne ze Ci sie gonic nie chcialo, jestes przeciez z tego sławny :) hihi pozdrawiam rowniez

Pozdrawiam bordową 147 widzianą w niedzielę tj. 21 kwietnia pod kościołem w Siewierzu. Ramki sugerowały, że to ktoś od nas, ale chyba się myliłem bo kierowca bardzo mało rozmowny:/

Dziękować :)
Nocowała tam, bo parking poniżej na full zajęty :(

Ja pozdrawiam kolegę z pięknej czarnej Julii która mi wczoraj siedziała na ogonie po 2zmianie :D

//aby nie pisać posta pod postem pozdrowienia dla Czarnej 155 rejestracja SMI **** której wczoraj (~22:15) mrugałem długimi i dziś awaryjnymi o około 13:50 + wzywanie na CB - ale 0 reakcji.

Przy okazji, Mario84 to chyba Twoja Bella stała przy Obi na terenach przemysłowych:

Ostatnia edycja:
oj to żony autko moja niestety w trasie jak zawsze :) , fajna fotka również serdecznie pozdrawiamy, i zaprszamy ponownie :) może srebrna również załapie się na sesje

Podziwiam wasza Alfe raz na dwa tygodnie :) stoi zawsze w tym sammym miejscu.

Amortyzatory
Powrót