• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrawiam również
smile.png
niestety Gtv już na tym miejscu nie zobaczysz - teraz stoi w garażu innego klubowicza
biggrin.png
/ ale za to będziesz mógł oglądać na bieżąco "metamorfozę" 156
smile.png

Tak tez myślałem,że to Twoja będzie.
Dziś też Cię pozdrawiam,bo widziałem że stałeś przy niej przed szesnastą.

pozdrawiam również :) niestety Gtv już na tym miejscu nie zobaczysz - teraz stoi w garażu innego klubowicza :D / ale za to będziesz mógł oglądać na bieżąco "metamorfozę" 156 :)

Tak tez myślałem,że to Twoja będzie.
Dziś też Cię pozdrawiam,bo widziałem że stałeś przy niej przed szesnastą.

pozdrawiam również :)

Ponadto pozdrawiam kolegę Blackman1984 widzianego dziś na Lubockiej i na Makuszyńskiego :D

Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki? czarnej 147ki na dk88 po 14tej i wesołego kierowcę czarnej 156 1.9jtd mijanej od mostu na Wrocławskiej aż do Miarki :D

pozdrawiam kierownika 156 SW nr rej SD azurro widziana dziś godz 13:30 na światłach obok Policji w DG - machałem, krzyczałem ale zero reakcji a kolega stał obok :) zamyślony jakiś chyba

JakubGTV na łowickiej to byłem ja :) musiałem rozmawiac przez telefon. Tyle ze to był spider z hardtopem.

Czarna oramkowana 147 SBE **997 ustrzelona na podwórku w Czeladzi przy ul. Reymonta :)

Pozdrowienia dla alfaholików z 147 parkujących pod wydziałem AEI w Gliwicach :P Dziś widziana czarna na ramkach FL oraz srebrna SB, a także dla srebrnej 147 STA widzianej ok. 13.10 koło wydziału górniczego :)

Na pewno FL? :) Stałem w czwartek pod wydziałem czarną 147ką, ale mam FZ*, jeszcze po poprzednim właścicielu (dopiero w przyszłym tygodniu jade przerejestrować) :)

Pozdrowienia dla klubowej chyba srebrnej i chyba 156 widzianej wczoraj w Cieszynie na jednym z rond. Niestety nie mijaliśmy się bezpośrednio

Pozdrawiam kierowce, ktory zostawl mi wizytoweczke za szybką na ulicy Wrocławskiej w Chorzowie:)Z tego co ustaliłem był to P4:)

pozdrawiam czarna 159 (KR...) na rameczkach stojaca na podziemnym parkingu Bonarki kolo 19 oraz kolege w ciemnej 33 (SH...) z ktorym wymienilem pozdrowienia na swiatlach kolo Castoramy.

pozdrawiam alfaholika stojacego pod AEiI w gliwicach zlotą GT rej SK **2AL :)

A ja pozdrawiam ciemno niebieską (blue cosmo? ) Alfę 156 na blachach SK , za którą jechałem wczoraj od Żywca aż do obwodnicy Bielska :P Potem na obwodnicy pojechałem już szybciej niż Alfa :P Niestety nie mrugałem bo jechałem Mitsubishi Outlanderem tym razem :P

Pozdrawiam właściciela poliftowej Alfy 156 SW rej. KOS... parkującego dzisiaj pod Auchan Mikołów :)

A ja pozdrawiam tego kto wrzucił mi w poniedziałek wizytówkę za wycieraczkę w Siemianowicach w Michałkowicach lub na Bytkowie

Amortyzatory
Powrót