Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam czarna 147 spotkana dzisiaj na Jezmanowskiego w Krakowie. Pojechala w kierunku Wielickiej. Ramki byly, swiatelka byly. Ja puscilem awaryjne i pomachalem. Widzialem podobne autko pod AGH we wtorek, to tez ty?

pozdrowienia dla wlasciciela pieknej szarej 159 widzianego w nowym saczu w srode i wlascicielki srebrnej Gtv 1.8 T.S zaparkowanej tez w NS na wylocie na Krynice:)

Pozdrawiam czarna 156 SW ,która stoi na miejscu GTV BOBASA.Samej GTV jednak już nie widuje.

Pozdrawiam ale nie wiem kogo bo tylko mi migło przed oczami... trasa 94 w pobliżu Siemianowic albo może i w siemcach, srebrna 166 godzina około godziny 15.35

pozdrawiam blizniaczke mojej belli spotkana na na dk44 kolo Mikołowa, nie zareagowałem :( za pozno cie zauwazylem

Pozdrowienia dla koleżanki w GTV spotkanej dziś na parkingu w Ojcowie, dopiero jak odjeżdżałaś zauważyłem ramkę :((

Pozdrowienia również dla kierowcy w czarnym/ciemnym 147, mijanego między Pieskową Skałą a Ojcowem - pomachane, nie wiem czy kierownik zauważył, zresztą ja też w ostatnim momencie dojrzałem i nie zdążyłem mrygnąć długimi ;)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla czerwonej 147 na nr.rej SZY 7F... , którą miał przyjemność tankować/LPG/ mój syn na BP w Buczkowicach;) .
Kto To :confused:?

pozdrowienia dla Pana w oramkowanej, czerwonej 147 SZ koło którego stałam dzisiaj pod M1 w Zabrzu koło godziny 13:)

Pozdrowienia dla kolegi z chyba szarej GT, z którym mijałem się w Imielinie na zakręcie ze światłami (w centrum). Jechałem czarną 159

Pozdrawiam kierownika ciemnej 156 SK w Oświęcimiu który do mnie tak zawzięcie machał ;)

|Ja pozdrawiam kierownika z białej Julii wczoraj w Tychach ;)

Pozdrawiam grafitową (?) 166 FL na ramkach, która stała dziś koło boiska w Bydlinie podczas meczu Kolbarku :P Moja niebieska 156 też tam była ;)

Amortyzatory
Powrót