• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jesli mnie oczy nie myliły i lepiej poznaje ludzi od Ciebie Tasiek to tyś zwiewał szybko spod urzędu celnego (fabryczna 2) swoją alfiną o 8 rano? :D

A właśnie zapomniałem napisać na forum kto mi to podrzucił :P

Jak byś nie był ślepy to byś wiedział :D ostatnio często stoimy obok siebie na maks 3 auta, tydzień temu stałeś za mną na parkingu, tyż sie nie skapłeś? :D hehe

Jesli mnie oczy nie myliły i lepiej poznaje ludzi od Ciebie Tasiek to tyś zwiewał szybko spod urzędu celnego (fabryczna 2) swoją alfiną o 8 rano? :D

Tak, bylem tam w bankomacie w drodze na Fabryczna 11 gdzie zmienialem opony ;) Jechales autem czy byles pieszo?;]

przyjechalem wlasnie do roboty :P auto stalo naprzeciw myjni a ja wchodzilem akurat na chodnik pod budynkiem zauwazylem Cie jak wsiadales mialem wolac ale pewnosci nie mialem czy to ty dopiero jak rejestracje zobaczylem to poznalem :p

Pozdrawiam srebrna 156 SW na ul Piasta Kołodzieja w KRK przed ósmą.Miałeś ramkę tylko z tyłu

Nazar, nie jechałeś przypadkiem pół godziny temu przez Siemce? Jak tak to mijałem Cię pod kościołem w Michałkowicach, machałem :D Pozdro!

Witam Użytkowników, o co chodzi z tym pozdrawianiem się.
Niedawno kupiłem pierwszą alfę i tak pytam:)

normalnie pozdrawiasz ludzi którZy jeżdża Alfami albo kiwnięciem ręki (łapki) albo mrugając swiatełkami :D*ewen zostają jeszcze wizytówki :D a no i oczywiście jak kogoś pozdrowisz mozesz tutaj pisac gdyby ktoś niezauważył lub coś tam innego :D

Ostatnia edycja:
w koncu jestes w nie byle jakim klubie lecz w Renomowanym Klubie Alfy Romeo i posiadasz nietuzinkowy oryginalny samochod nie to co inne ktore zalewaja drogi i musialbys trzymac caly czas reke w gorze i jechac non stop na dlugich,a oni i tak by nie wiedzieli o co lotto:D

Pozdrowienia dla srebrnej Q4 oramkowanej z fajnie oklejonymi lusterkami na nr.rej.KR 81... spotkanej w Żywcu w godz.10:30 - 11-ta.
Nie było łapek , nie było mrugania ;) była za to miła i krótka wymiana zdań :):) z kierowcą i pasażerką.

pozdrawiam właściciela srebrnej 166 z ramkami klubowymi SBE..., stała dzisiaj na Orląt Lwowskich w Bytomiu niedaleko kościoła św. Barbary ;)

Pozdro dla właściciela bordowej 156 na SK i ramkach zaparkowanej w Bytomiu przy Chorzowskiej 12A:)

Amortyzatory
Powrót