• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Przyłapany/przyłapana pod Szyndzielnią w Bielsku, wczoraj. Pewnie na spacerek w górach :)

20121021_153323.jpg
...nie wspomnę, że miejską zieleń nam rozjechał ;)

pozdro dla niebieskiej ? 156sw fl (SZY chyba) co stała wczoraj na podwórku Chorzowskiej

Pozdrawiam Panią śledzącą mnie dziś na drodze od Towarowej aż po Armii Krajowej. Szara 156 FL.

Pozdrawiam kierowce czarnego 147 na ramkach, którego mijałem koło 17 15. stał w lekkim korku w zielonkach (w stronę Krakowa) :)

Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 166 "rekinka", którego napotkałem w Bystrej k. Bielska (ja w czarnej 147 FL). Machnął mi, ja odmachnąłem ale w ostatniej chwili :)

Pozdrowienia dla właściciela ciemnej GT. Koloru nie zauważyłem bo minęliśmy się pod Krokusem w takiej mgle, że rozpoznałem w ostatniej chwili.

Pozdrowienia dla głupiej ci.... z Alfy 156 FL srebrnej (z naklejką GTA na dieslu), która na drodze DTŚ (2 pasy w jedną strone) wyjeżdza mi przed sam nos z prędkością żółwia na lewy pas... !!
Jak się potem okazało głupia sraka gadała przez telefon.... dobrze, że mam "ponad-przeciętne" hamulce

Pozdrowiłęm Cię na drodze znakiem pokoju ..|.. , a tutaj pozdrowiam Cię szczerym słowem "je... się na ryj"

Mam nadzieje, że kiedyś to przeczytasz.

Pozdrawiam :)

ps za post przepraszam, ale kultura w takich sprawach się kończy.

Pozdrowienia dla kierowcy ciemnoniebieskiej 166 SBE... z logo Alfaholików na tylnej klapie i naklejką strażaka - dzisiaj na syberce koło BRW przed 9:00

Pozdrowienia dla alfaholików z 147 parkujących pod wydziałem AEI w Gliwicach :P Dziś widziana czarna na ramkach FL oraz srebrna SB, a także dla srebrnej 147 STA widzianej ok. 13.10 koło wydziału górniczego :)

Pozdrawiam czarna 156 SW ,która stoi na miejscu GTV BOBASA.Samej GTV jednak już nie widuje.

pozdrawiam również :) niestety Gtv już na tym miejscu nie zobaczysz - teraz stoi w garażu innego klubowicza :D / ale za to będziesz mógł oglądać na bieżąco "metamorfozę" 156 :)

Pozdro dla kierowcy 156 FL o nr rej ST xx023E z lepką. Jechałem za Tobą ulicą Paprocańską.

Pozdro dla Pietropili - To chyba Ty wtedy byłeś na skrzyżowaniu ;);)

Ostatnia edycja:
Dziś ok. 20:00 widziana czarna oramkowana GTV u wylotu Mochnackiego na Malborską - bez kierowcy, ale pozdrawiam ;)

Amortyzatory
Powrót