Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja tam, nie wiem, ale właściciele innych modeli AR patrzą na mnie trochę dziwnie jak mnie mijają. Jak pierwszy podniosę łapę to odmachają, ale jak tego nie zrobię to nawet się nie kwapią :)
Pewnie też mnie mają za jakiegoś "prezia", krzywdzące to bardzo :(

jak zobaczycie czerwona AR 166 na tablichac KCH to ja :) ja staram sie zawsze mahcac i migac duzo osob mi odmachuje lub miga fajne uczucie to jest :)

pozdrawiam

moze tak kiedys zlot AR w Chrzanowie ?? :P
Również pozdrawiam, kilka razy się chyba zdarzyło spotkać na drodze. Drugi raz kogoś z okolicy spotykam:D A czerwona 166 rzuca się w oczy:) Ja pomykam moją kochaną :kiss3: czarną (nero fuoco) 156:D Co do zlotu to bardzo chętnie przyjadę, a tymczasem zapraszam na zlot w Krakowie, szczegóły w tym temacie

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierownika 156 SW, którego przepuściłem dziś po południa koło Fiat'a w Chrzanowie, jeszcze spotkałem panią w 156 po FL i kierownika 156, ale niestety bez odzewu:(

ja was tez pozdrawiam

---------- Post dodany o godzinie 08:12 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:10 ----------

Ja tam, nie wiem, ale właściciele innych modeli AR patrzą na mnie trochę dziwnie jak mnie mijają. Jak pierwszy podniosę łapę to odmachają, ale jak tego nie zrobię to nawet się nie kwapią :)
Pewnie też mnie mają za jakiegoś "prezia", krzywdzące to bardzo :(

na mnie tez jakos dziwnie patrzą niewiedziec czemu a moja gada co oni sie tak wszyscy patrzą na nas takie brudne auto mamy czy jak
ale staram sie machać

Ostatnia edycja:
Kto wczoraj z rosso 145 pomachal w godzinach 15-16 na wysokosci Zlomexu?

pierwsze pozdrowienia dla ciemnej 156 (chyba SW, nie pamiętam) na rejestracji KNT widzianej w okolicach Tymbarka dziś ok godz 15 - pomachane odmachane ;)

i pozdrowienia dla czarnej 145 na rejestracji KR widzianej w Skomielnej Białej jakoś ok 16, również dziś - pomachane odmachane :D aż się człowiekowi lepiej jedzie jak co jakiś czas alfa mrugnie :D

przyznawać się - ktoś z forum ? :D

widziałem więcej alf ale nie odpowiadali na pozdrowienia :(

pozdrowienia dla Pani w srebrnej 147 na rejestracji SPS, widzianej wczoraj na obwodnicy Wadowic ok godz. 16. Pomachane - odmachane ;)

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 spotkanego wczoraj w Trzebinii na wiadukcie, pomachane i odmachane:D

pozdrowienia dla 2 panów w szaro srebnej 164 o rej SJ... widzianych w dąbrowie przy skrecie koło Mcdonalds :)

Dzień wczorajszy trasa Nowa Sól - Karpacz bardzo udana :D Przed Jelenia blisko południa srebrna 156 PO... przywitana i była piąteczka. Jelenia Góra punkt południe czarna bella o ile pamiętam SK.. lub ST... była piąteczka. Droga powrotna chyba ze cztery 156ki naliczyłem to między Polkowicami A Nową Solą, mrugałem oczkami :rolleyes: A na zakończenie dzionka przed samym zjazdem do Soli jeszcze jedna 156 mnie dogoniła ale musiałem odbić do domku, nad blachami imię RENATA jeśli dobrze dojrzałem.. Pozdrawiam kolegów i koleżanki!!

Pozdrowienia dla czarnej 156 na tablicach SG oramkowanych.Widziany dziś o 16 na trasie 773.

Pozdrowienia dla Poutka którego widziałem jak stał na skrzyżowaniu pod Focusem. Oraz Dla czarnej 156 SW która prawie zawsze stoi pod sklepem na franciszkanach.

Pozdrowienia dla kolegi/koleżanki alfaholików spotkanych dzisiaj przed Katowicami na wiślance.
Jechałem za nimi chwilę i mrugałem światłami ale niestety bez odpowiedzi. A ramki alfaholików były, nieładnie ;)

Samochód to 156 2.0 TS na blachach SRB.

Witam ja dzis rowniez mrugalaem i machalem do 2 kierowcow alf :) 166 i 156 lecz bez wzajemnoci a szkoda. no coz moze nie zrozumieli o co mi chodzilo ;) ale i tak fajnie ze jezdza Alfami ;)

Pozdrawiam dla wszystkich Alfoholikow i mam nadzieje ze bedziemy sie witac czesceij na naszych drogach

pozdraiwam

Pozdrawiam koerowniczkę czerwonej MiTo do której była łapka wczoraj koło 17 na ul. grota roweckiego w krakowie :) Mogłem zostać nierozpoznany, bo jechałem nie alfą a bmw e46 szafirowym ale piękna, młoda dama się uśmiechnęła wiedząc chyba o co biega :)

Amortyzatory
Powrót