Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam Sława spotkanego dzisiaj na wyjeździe z mojej posesji ;)
Jechaliśmy kilka km, a później krótkie spotkanko na stacji Lotos obok Makro w Rybniku :)

Mrugania i machania było co nie miara :D

Otóz to!!!! i tego mi brakowało dlatego dziś nadrobilem zaległosci jesli chodzi o mruganie:D bo jakoś tak mało tego w Rybniku choć alfek dość sporo:o. Było miło tym bardziej ,że w lusterku wstecznym widziałem piekny przód Twojej przeslicznej 159:D pozdrawiam.

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156? KRA.... na klubowych ramkach widzianej na Rogozinskiego dzis przed 18. machane- uśmiechane. nie skojarzyłam kto to?

To byłem ja :)
Musiałem dziewczynie tłumaczyć, bo była ciekawa komu machałem :D (nie zna naszych tradycji)
Pozdrawiam również gorąco i do zobaczenia na drodze...

pozdrawiam Markav6 dzis widziany w Proszowicach Spiderem...odmachane:)

Może alfą wszystkim nie mrugam, bo za dużo tego, ale 155 czemu nie.
Teraz będzie problem z policją pomrugaj takiemu w nieoznakowanym 159 i trzeba się będzie tłumaczyć :rolleyes:

SocikZero4?? Ok 11:40 między Kobiórem a Tychami. Pomrugane, odmachane :)

Pozdrowienia dla Czarnego MITO z klubowymi ramkami który ładnie podniósł łapę :P przy Balbinie :)

Dziaru-Ty to często stoisz koło PKO, przy halach targowych w Tychach?

Tak pod PKO stoi zawsze ta piękniejsza cześć mnie :P
Pod blokiem zawsze walka o miejsce a tam i kamerka i zawsze luz :) ( tylko problem wyjechać w godzinach szczytu jak mnie zastawią )

Pod blokiem zawsze walka o miejsce a tam i kamerka i zawsze luz :)

Hahah Darek (mój mąż) też na to zwrócił uwagę, "patrz, gosciu niegłupi jest, ma całodobowy monitoring za free":D:D:D:D
Też bym tam parkowała, ale rano kazda minuta jest cenna a mam chyba trochę dalej niż Dziaru:)

Pozdrawiam sąsiada!:)

pozdro dla kolegi z czerwonej 156ki spotkanego w ledzinach przed 6 rano ktory niezle potem przygrzal na fiata. i kolejna 156ke (jasna) spotkanego przy fiacie po 16.
pozdro all;)

Pozdrowienia dla kierowcy z 166 dzisiaj na Medweckiego - mrugnąłem długimi i z tego co zrozumiałem odmruganie przeciwmłogwym.

Pozdrowienia również dla kierowcy czerwonej 33 sportwagon 4x4 na osiedlu Kolorowym :-)

Amortyzatory
Powrót