Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ooooopozdro. dla kolegi mijanego dzisiaj około połódnia na ulicy mikołowskiej w mysłowicach,troszke sie zagapiłem niewiem czy zauważył,,odmachane''
pozdro. dla kolegi mijanego dzisiaj około połódnia na ulicy mikołowskiej w mysłowicach,troszke sie zagapiłem niewiem czy zauważył,,odmachane''
Pozdrawiam kolegę z czarnej 166 na KWI, z którym jechałem spory kawałek na alejach dzisiaj - alfa z rowerkiem na dachu![]()
Ta alfa często stoi przy kopalni na parkingu taxowek, ale jeszcze nigdy kierowcy nie widziałam. i niestety wieliczanie niezmiernie rzadko machają. Poza oczywiście tymi zrzeszonymi na forum![]()
no faktpozdrowienia dla kierownika ciemnej 147 FL widzianego w sobote ok godziny 17 w Kocierzu Moszczanickim, czy jak on tam sie nazywapomachane - odmachane
![]()
Aniucha, ta czarna GT jest bodajże z Oczkowa, ale koleś nie jeździ na spotyi czarną GT w Okrajniku![]()
Co prawda posiadam "bellę" dopiero od miesiąca. Pierwszy raz jak mi gość machnął w 156'tce, to się pół dnia zastanawiałem skąd facet mnie znaJa tam od dłuższego czasu macham wszystkim AR-om, na razie tylko jedna odpowiedź, ale jak sobie przypomnę jak fajnie się wtedy czułem to nie mam mowy żebym zaprzestał prób pozdrawiania.
Z drugiej strony odnoszę wrażenie że panowie i panie poruszający się tymi "bardziej wypasionymi" modelami patrzą na mnie jak na jakiegoś dupka który jedzie marną 145-tką i wydaje mu się że ma fajne auto a oni (derekcja 8) ) nie będą sie spoufalać z byle kim poprzez machanie.
Przejrzyjcie ilu użytkowników np. 159-tek zarejestrowało się na naszym forum (pięciu), a ile jest 145, 146, 156, itd. czyli starszych modeli.
Niestety wydaje mi się że po moim mieście to jeździ sporo takich "prezesów" co to se kupili Alfę tylko dlatego że ich stać i żeby się pokazać że nie będą jeździć tym co wszyscy.
Ale olać to, ja nadal będę pozdrawiał wszystkie Alfy. <papa> <papa> <papa> <papa> <papa>
Ale masz rację, większość to służbówki.Ja macham i tobie też, to już wiesz bo widziałeś....![]()
...a co do tych prezesów z BB, daj spokój to buraki z FAP albo Powertrain, oni mają to jako służbowe i traktują jak wozidełka. Kompletne dna motoryzacyjne. Jak wyjdzie nowy model AR to będą jeździć właśnie nowym. I tak czarna 159 to jeden z derektorów, srebrna to chyba szef serwisu bo zawsze tam stoi, ciemna to szef Powertrain, który odstawia ją nawet do FAP na ładowanie akumulatora i uzupełnienie płynu w spryskiwaczach. Od tych panów nie wymagajmy machania, za kilka miesięcy jednak te 159-tki pójdą na sprzedaż i zaczną jeździć nimi inni, może coś się zmieni.
Ja jak tylko widzę logo AR i zdąże to zawsze macham albo i mrugam.![]()