Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdro. dla kolegi mijanego dzisiaj około połódnia na ulicy mikołowskiej w mysłowicach,troszke sie zagapiłem niewiem czy zauważył,,odmachane''

jak zobaczycie czerwona AR 166 na tablichac KCH to ja :) ja staram sie zawsze mahcac i migac duzo osob mi odmachuje lub miga fajne uczucie to jest :)

pozdrawiam

moze tak kiedys zlot AR w Chrzanowie ?? :P

pozdro. dla kolegi mijanego dzisiaj około połódnia na ulicy mikołowskiej w mysłowicach,troszke sie zagapiłem niewiem czy zauważył,,odmachane''

Tak jak Aniucha napisała :D pewnie to JA :) Jedyne BlueCosmo w tym mieście :D

Też późno zareagowałem ale zdążyłem długimi i pomachać, domyślam się że spóźniłeś reakcje bo klubową ramke mam tylko z tyłu (dziś przestawiłęm Ją na przód) bo pękła mi jedna :(
akurat jechałem na myjnie :)

Miło widzieć kolejną Alfę na klubowych ramkach w Mysłowicach :)
Pozdrawiam i do następnego ;)

ps z jakiej dzielnicy kolega?

Pozdrawiam kolegę z czarnej 166 na KWI, z którym jechałem spory kawałek na alejach dzisiaj - alfa z rowerkiem na dachu :)

Pozdrawiam kolegę z czarnej 166 na KWI, z którym jechałem spory kawałek na alejach dzisiaj - alfa z rowerkiem na dachu :)

Ta alfa często stoi przy kopalni na parkingu taxowek, ale jeszcze nigdy kierowcy nie widziałam. i niestety wieliczanie niezmiernie rzadko machają. Poza oczywiście tymi zrzeszonymi na forum :D

Ta alfa często stoi przy kopalni na parkingu taxowek, ale jeszcze nigdy kierowcy nie widziałam. i niestety wieliczanie niezmiernie rzadko machają. Poza oczywiście tymi zrzeszonymi na forum :D

Kierowca tej alfy na pewno wie o co chodzi, bo nawet pierwszy pozdrowił - także następnym razem pozdrawiaj, a na pewno odpowie :)

pozdrowionka dla Kuby z czarnej 166 :) widzana na drodze oświęcim kęty :D pomachane - odmachane :D:D i za pozdrowenia przekazane przez Kaczo też dziękuję :)

pozdrowienia dla kierownika ciemnej 147 FL widzianego w sobote ok godziny 17 w Kocierzu Moszczanickim, czy jak on tam sie nazywa :P pomachane - odmachane ;)

i czarną GT w Okrajniku :D
Aniucha, ta czarna GT jest bodajże z Oczkowa, ale koleś nie jeździ na spoty:(

Jamrozw1-ty dziadu, dzisiaj ok 10:30 wjeżdzałeś do BB z naprzeciwka. Najpierw mrugałem, potem wyciągnałem rękę za szybę by pomachać, na końcu strąbiłem i lipa... O czym ty myślisz?!:mad:

aaa i jeszcze pozdro dla Kacza, który przelatywał na czerwonym świetle i nawet nie zorientował się, że stałem na pasie obok :D

Pozdrowienia w sumie z wczoraj dla pana z Czerwonej Alfy Spider (klubowe ramki) na cudownych felgach które na następne lato planuje zakupić:)

Auto spotkane pod warsztatem ITALAUTO w Katowicach ;P

oraz dla pana z Alfy 156 po FL, bardzo miły też na forum podobno zarejestrowany tutaj który razem ze mną i mechanikiem wsiadł na jazde próbną :)

Pozdrowienia dla czarnej Giulii berlina widzianej dziś o 9.30 pod estakadą 29 listopada.Rewelacja.Niestety nie zwróciłem uwagi na tablice.

No i miło sie ostatnio zrobiło :)

Pozdrowionka:
1. dla kierownika jasnoniebieskiej 147 KWA... z którym śmigaliśmy w sobotę między 14 a 15-stą, trasą Kobiór-Bielsko. Mruganie było.
Niestety u mnie było 5-ciu na pokładzie, więc nie było jak bardziej poszaleć. ;) (PS. masz spaloną 1 żaróweczkę od górnego STOP'u)

2. dla kolegi ze srebrnej 156 ST... spotkanej w niedzielę koło południa na Olszówki w Bielsku (Cygański Las), pomachane, odmachane :)

Ostatnia edycja:
pozdrowka dla kolegi z czarnej 146ki z sibi i fajnymi postojówkami halemba światła były łapki od dawna nikt mi nie kiwał
ale ostatnio znowu zaczynam łapki dzwigac :)
pozdrowka rafał

Ja tam zawsze odmachuję

Ja tam od dłuższego czasu macham wszystkim AR-om, na razie tylko jedna odpowiedź, ale jak sobie przypomnę jak fajnie się wtedy czułem to nie mam mowy żebym zaprzestał prób pozdrawiania.
Z drugiej strony odnoszę wrażenie że panowie i panie poruszający się tymi "bardziej wypasionymi" modelami patrzą na mnie jak na jakiegoś dupka który jedzie marną 145-tką i wydaje mu się że ma fajne auto a oni (derekcja 8) ) nie będą sie spoufalać z byle kim poprzez machanie.

Przejrzyjcie ilu użytkowników np. 159-tek zarejestrowało się na naszym forum (pięciu), a ile jest 145, 146, 156, itd. czyli starszych modeli.

Niestety wydaje mi się że po moim mieście to jeździ sporo takich "prezesów" co to se kupili Alfę tylko dlatego że ich stać i żeby się pokazać że nie będą jeździć tym co wszyscy.

Ale olać to, ja nadal będę pozdrawiał wszystkie Alfy. <papa> <papa> <papa> <papa> <papa>
Co prawda posiadam "bellę" dopiero od miesiąca. Pierwszy raz jak mi gość machnął w 156'tce, to się pół dnia zastanawiałem skąd facet mnie zna:D, ale w końcu skumałem o co chodzi.
Pozdrawiam

---------- Post dodany o godzinie 19:36 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:26 ----------

Ja macham i tobie też, to już wiesz bo widziałeś.... :-)

...a co do tych prezesów z BB, daj spokój to buraki z FAP albo Powertrain, oni mają to jako służbowe i traktują jak wozidełka. Kompletne dna motoryzacyjne. Jak wyjdzie nowy model AR to będą jeździć właśnie nowym. I tak czarna 159 to jeden z derektorów, srebrna to chyba szef serwisu bo zawsze tam stoi, ciemna to szef Powertrain, który odstawia ją nawet do FAP na ładowanie akumulatora i uzupełnienie płynu w spryskiwaczach. Od tych panów nie wymagajmy machania, za kilka miesięcy jednak te 159-tki pójdą na sprzedaż i zaczną jeździć nimi inni, może coś się zmieni.

Ja jak tylko widzę logo AR i zdąże to zawsze macham albo i mrugam. :-)
Ale masz rację, większość to służbówki.
Ja na swoją zadłużyłem się po uszy w banku :D, ale warto było!

Mój Mąż zakochał się bez pamięci w 159-ce (o dziwo nie jestem zazdrosna:D) i jeśli tylko finanse pozwolą (a to może trochę potrwać:) pewnie zmieni GM na AR:) Jak widać wirus Alfa działa bo wcześniej tylko Audi i Audi a teraz zabrałam go na zlot i proszę, ujawniła się skrywana dotąd pełna fascynacja:D tak więc nie zawsze jest tak, że w 159-ce to już tylko zarozumiały derektor:)
Pozdrawiam wszystkich niezależnie od modelu:):)

Amortyzatory
Powrót