Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
a ja pozdrawiam kierowce srebrnej 156 SW na KRK blachach wymijanego black BMW kiwałem głową aczkolwiek kierowca rozmawiał telefonicznie i nie widział:D

Pozdrowionka dla kolegi 166 na cieszyńskich numerach, widzianego na wiślance, pomigałem ale zero odzewu i dla kolegi na klubowych ramkach ze 164 na mikołowskich blachach, którego ledwo dogoniłem przed mikołowem/ale ci to chodzi!!!!!/ pomigane, zatrąbione, kierunki były:D

wind napisał:
Pozdrowionka dla kolegi 166 na cieszyńskich numerach, widzianego na wiślance, pomigałem ale zero odzewu i dla kolegi na klubowych ramkach ze 164 na mikołowskich blachach, którego ledwo dogoniłem przed mikołowem/ale ci to chodzi!!!!!/ pomigane, zatrąbione, kierunki były:D

Raczej koleżanki..ale pozdrawiam również :D

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 zaparkowanej dzisiaj pod halą sportową w Tychach przy Piłsudskiego:) Ta wycieraczka to ja:D

P.S. felgi to chyba Toora T670? Co prawda na szybko spojrzałem, ale jeśli tak, to najładniejsze moim zdaniem do 156:)

To ja podwójnie bodajże czerwona wiśnia 156 w Dąbrowie przed przejazdem kolejowym machałem ale kierowca mnie nie widział i kolejna 156 SW czarna na trasie w stronę Olkusza też machałem ale zostałem niezauważony;]

OGROMNE POZDROWIENIA dla kierowcy AR 156 SW 2.4JTD ktorego w poniedzialek gonilem od Zywca do BB. Spotkanie na swiatlach, wymiana usmiechow i lapka. Kapitalne nowe felgi od 159 ti. Na tablicach SZY, a 1 raz go widzialem... chyba nowy alfaholik, szkoda ze nie mialem wizytowki...:mad: musze goscia wyczaic i zaprosic do nas, bo przepiekna mial ta belle:P

Dzisiaj i wczoraj w wieliczce machalem z firmowego sprintera do kierowcow alfy 156 i gtv po czym zostalem zignorowany :(

Mam nadzieje że to nie ja wyszłam na ignorantkę :D

A dzis owocnie od samego rana
1. biała mito widziana w Sierczy przy sklepie ogrodniczym na blachach KWI
2. czarna 156 sprzed liftu KR....CN pojechała objazdem i ponownie sie spotkalismy na wyjezdzie z Baryczy, czyli objazd sie opłaca tylko przy dużych korach.
3. grafitowa 156(lub 159) KR.... pod Bonarką

Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze :)

Raczej koleżanki..ale pozdrawiam również :D
o sorki ale musiałem nieżle się namachać żeby dogonić a te fotele w 164 takie wielkie,że nie widać kto tam jedzie, swoją drogą odważna jazda, a widziałem że bez antenki na dachu:D Pozdrawiam jeszcze raz

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 SW widzianego dziś w Płazie jadącego w stronę Chrzanowa. Nareszcie ktoś od dłuższego czasu mi odmachał:D

Pozdrawiam Kierowce bordowej alfy 166 ktorego wyprzedzilem na autostradzie jadac w stronke Zjadu na balice :)

pozdrowienia dla Rogera który widziany był na środku jeziora które powstało dzisiaj na Ordona po dzisiejszej ulewie,:D

i znowu porcja pozdrowien
dla kierowcy alfy 166 jadacej pod siercze od str. wieliczki kolo godziny 7:50
dla kierowcy alfy po fl 166 jadacego przez gorzkow w str. wieliczki kolo h 11:30
dla milej pani z alfy 156 ktora nadal nie wie o co chodzi gdy jej macham :(

Pozdrowienia dla kierownika niebieskiej 156 na tablicach SRC ..który naginał ze mną po zakrętach z Rybnika w kierunku Raciborza:crazy_pilot:

najwyższa pora kupic ramki;)

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 spotkanego dziś w Chrzanowie, niestety żadnej odpowiedzi. Pozdrawiam również panią z czerwonej 147 także z Chrzanowa.

Amortyzatory
Powrót