Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Niespodzianki jednak czasem sie zdarzaja
A na Krolewskiej to nie byłam ja, moje autko parkuje w samym centrum Nowej Huty. Pozdrawiam
to byłam ja!! ale nie wiedziałam żadnej belliPozdrowienia dla kierownika (kierowniczki)?? granatowej 147 widzianej dzisiaj ok 7:08 na światłach w Mysłowicach koło Kauflanda![]()
rozkopana jest pukowcaw mysłowicach bylem ale na obrzeznej hmmm... moj kurs przez myslowice byl tylko z kopalni wesola do imielina przez kompletnie rozkopana pck jak sie nie myle. drogi w myslowicach macie okropne;P hehe pozdro Aniucha, chcialem Ci kiedys wycieraczki postawic tam kolo kauflanda ale spieszylo mi sie, nastepnym razem;P hehe
Wiec nastepnym razem prosze mrugać zebym Cie zobaczyłaa to Twoje to mito xD kilka razy na mogilskiej w takim razie Cie spotkałem i raz na placu centralnym - w takim razie pozdrawiam![]()
Wiedziałam hehe... Kilka razy stojąc pod bankiem zastanawiałam się czy to nie Twoje maleństwo tam stoiCzyli jednak się nie pomyliłam...
Oczywiście ze pamietam, jakże mogłoby być inaczej?MarcelinaKRA: Ty żyjeszjuż się martwiliśmy na spotach
Pamiętasz nas jeszcze?
BTW, jak lakier?
.
WPUSCIC CHAMSTWO NA SALONY ... <krzyczy> <killer>
cza było se po BMCE kupic !!
rozkopana jest pukowca być może po prostu identyczna jechała
to byłam ja!! ale nie wiedziałam żadnej bellitrzeba trąbić albo wysiadać z auta i wybiec przed maskę
również pozdrawiam
bo machałem z czerwonego punciaka![]()
to byłam ja!! ale nie wiedziałam żadnej bellitrzeba trąbić albo wysiadać z auta i wybiec przed maskę
również pozdrawiam
bo machałem z czerwonego punciaka![]()
no to teraz będę szukać także czerwonego puntodo zobaczenia
---------- Post dodany o godzinie 20:02 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:01 ----------
ja mam tylko nadzieję że Ty na tej kopalni nie pracujesz...identyczna jak moja tez stala pod kopalnia wesola i pozdrawiam wlasciciela. wiem ze jest jeszcze jedna taka jak moja na SK, kiedys sie pozdrawialismy pod tunelem
pozdro all![]()
![]()
pozdrowienia dla ayema widzianego dziś po godz 18 jak wyjeżdżał z ulicy przy "błotnym" parkingu przy politechnice krakowskiejja akurat szedłem na autobus
![]()
ja mam tylko nadzieję że Ty na tej kopalni nie pracujesz...