• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kilka Alf w Żywcu we wtorkowy poranek min. 159 - kolega za mną jechał - srebrna , czarna gt , i kilka 147..... Organizator :)

Pozdrawiam kierowcę czarnej 156, która stała dziś na Helence w Zabrzu na Jordana

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowionka dla NikoBartka widzinego dziś w BB :D pomachane i odmachane :ciao:

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 166 na klubowych ramkach (rej SC933..) widzianej dzisiaj przd godzina 9. w Częstochowie na Wojska Polskiego w okolicach estakady. :)

Dziś ok 13.40 na drodze między Mysłowicami a Katowicami niebieska 156 sedan z ramkami AH, imiennymi, kto to? Blachy SK
Chwilę potem polift 156 SW też na ramkach. Kolega chyba ma zenony w zwykłych światłach, bo nawet mnie z busa raziło..

A ja pozdrawiam wszystkich co ich widziałem i będę widzieć w najbliższym czasie :)

Ramki za jakiś czas będą już grupowe, więc do zobaczenia na drodze :cool:

A kto tak ładnie stanął dziś obok mnie bliźniaczą GT rej. SJ pod Biedronką w Drogomyślu? :)

Pozdro dla coxa ustrzelony wlasnie w m1 w zabrzu na zakupach pozdro z belli stojacej obok

Pozdro dla nietyxa któremu belka zdechla i fabia lata
Pozdro dla Kobielczak lapy byly i short pogaduchy

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 który jechał za mną dziś przed 9 w Częstochowie na odcinku z pod GJ na Plac Daszyńskiego ;)

Pozdrawiam Dziś - przecudnej urody Alfe Romeo 147 -niedaleko Żywca - Łękawica - i kierowniczka super uśmiechnięta modelka - i nawet mi pomachała LOLA :))))) Najlepszego

Amortyzatory
Powrót