• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla czerwonej 147 zaparkowanej pod Auchanem na Poczesnej wczoraj ok 20 :)

Wysłane z mojego HTC One mini 2 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam machaczy z ciemnej 147 spotkanych na kochłowickiej :)

Pozdrowienia dla kolegi z Alfy GT mijanego dzisiaj w Olkuszu. Łapki były

Pozdrawiam alfistę w 159 SH 1**** widzianej wczoraj kolo 1:00 w nocy na Murckowskiej. Jechaliśmy oboje pod tunel.

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla kierowcy czarnej 159 sedan jadącej dziś koło 10:00-11:00 Mikołowską od browaru. Wietrzyłeś łokieć gdy cię mijałem, ale za późno zauważyłem oramkowane tablice żeby pomachać. Jechałem na granatowym motorze, a mijaliśmy się koło piekarni.

Pozdro dla wiedzmaka który dal ciała i nie dojechał na oblewanie alfy ??????

- - - Updated - - -

Pozdro dla wiedzmaka który dal ciała i nie dojechał na oblewanie alfy

Pozdro dla wiedzmaka który dal ciała i nie dojechał na oblewanie alfy

Haaa to tak się teraz robi [emoji14] auta się oblewa po cichu, a potem ze niby nie dojechalem [emoji14] ja mojej jeszcze nie oblalem żeby była jasność :) Pozdrawiam :)

Pozdro dla kierowcy czarnej 159 sedan jadącej dziś koło 10:00-11:00 Mikołowską od browaru. Wietrzyłeś łokieć gdy cię mijałem, ale za późno zauważyłem oramkowane tablice żeby pomachać. Jechałem na granatowym motorze, a mijaliśmy się koło piekarni.
To mogłem być bo w tych godzinach tamtędy jechałem. Pozdrawiam :-)

Pozdro dla kierownika ciemnej GT spotkanego w GLiwicach na Panewnickiej lekko po 16 :)

Pozdrawiam kierowcę przepięknej błękitnej Alfy 156 SI..... na naszych ramkach , za którą jechałam dzisiaj koło 16 na trasie Tychy - Katowice :) Muszę swoje ramki w końcu teź założyć :)

Dziękuję bardzo i również pozdrawiam serdecznie :)
Dodatkowo pozdrawiam z za kierownicy pojazdu marki Trek (czytaj jechałem na rowerze) kolegę w Czeladzi w czarnej 147 SBE, myślę że chyba się zorientował kolega o co chodzi :D
P.S. Nie wiedziałem że TS tak ładnie brzmi :D w środku auta tego nigdy nie słyszę :P

- - - Updated - - -

Pozdrawiam kierowcę przepięknej błękitnej Alfy 156 SI..... na naszych ramkach , za którą jechałam dzisiaj koło 16 na trasie Tychy - Katowice :) Muszę swoje ramki w końcu teź założyć :)

Aaa! Już teraz przypomniałem sobie sytuację :D nie przypuszczałem że urocza koleżanka jest z forum ;) ładnie tam grzałaś za mną :D tylko ciągle ktoś drogę blokował :/
Do zobaczenia na drodze ;)

Grzałam bo nie mogłam się napatrzeć na to Twoje cudo - w słońcu ten kolor bajka :) Chyba najładniejsza 156 jaką do tej pory widziałam ...poza moją starą zieloną :D A ramki dzisiaj założę bo ciągle jakieś alfy widuje na ramkach a moja taka biedna bez :)

Pozdrawiam kierownika jasnej Brery chyba SK na naszych ramkach spotkanego dzisiaj w centrum Katowic koło 10 - pomachałam ale że nie mam ramek to lipa :)

Pozdrawiam kierowce czarnej 159 w kombiku o ile dobrze pamietam w Kaczycach na Konopnickiej kolo 17.10 wczoraj. Nie zdazylem odmachac:D

Jest tu może kolega z jasnej 147 po lifcie spotkanej dziś w Gliwicach około 13 pod Politechniką Śląską? SG bodajże, bez ramek. Wyjechaliśmy z politechniki równocześnie, jechałeś za mną :D czarna 147 KOS ;)

Hitman047 ustrzelony w k-ce na mikolowskiej brak reakcji ������

- - - Updated - - -

Hitman047 ustrzelony w k-ce na mikolowskiej brak reakcji

Przepraszam Cię bardzo! Ostatnio pracuje 24 h na dobę i byłem w drugiej pracy po nocy, więc nie zatrybiłem :/ pozdrawiam serdecznie ;)

Amortyzatory
Powrót