Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
A też pozdrawiam
Pozdro dla Właściciela srebrnego 159 sw (SR) który zaparkowal dzisiaj obok mnie pod ikeą. Fajne felgi![]()
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
nie nie od jakiegos czesu jezdze do lear w wykeendy do pracy i jezdze ta ulica gdzie sa same fabryki i ar jest tam jak w salonie ale na ramkach tylko 2 widziałemJechałeś tirem?)) bo na strefowej mojej nie zauważyłeś
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Dziś w godzinach porannych widziana piekna obramkowana 166 na rej SZY *FL*
z przodu ramka w barwach włoch a z tyłu forumowa)
Nastepnie widziana Nauka Jazdy z Klubowymi ramkami koło merkury market w zywcu. było pomachane z wzajemnością ! Pozdrrówka !!
Dziś w godzinach porannych widziana piekna obramkowana 166 na rej SZY *FL*
z przodu ramka w barwach włoch a z tyłu forumowa)
Nastepnie widziana Nauka Jazdy z Klubowymi ramkami koło merkury market w zywcu. było pomachane z wzajemnością ! Pozdrrówka !!
o przepraszam bardzo ja widzę dość często na mieścieeLeczka to ja, a Ci wyżej to madmax'y
Pozdrawiam również, mało kto widzi te ramki na Toyocie (w tym madmax'y) więc tym bardziej szacun![]()
Matek ,miło mi i również pozdrawiam ,A o której to było ?choć pewnie widziałeś ją obok Browaruno chyba ,że w trakcie jazdy to sorki ,że nie zauważyłem .
Też mam ten odruch bezwarunkowyyDla mnie te ramki są bardzo charakterystyczne i trudno ich nie zauważyc. A do tego mam jeszcze taki głupi odruch ze jak jade to zawsze patrze po tablicach hehehe