Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Parking FORUM w Gliwicach i to będzie dadasiek. wcześniej stało też w rogu czerwone Mito na ramkach.

uploadfromtaptalk1434819911793.jpg

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Dziś widziana w Żorach pomoc drogowa alfka było po machane pozdrawiam

Pozdrawiam kierowców dwóch Alf 147 (srebrna SBL... i czerwona ST...) jadących dzisiaj od Tychów do Bierunia :-) .Jechałem chwile za Wami moją 156-ką :-)

Widziałem 17-go około 14:00 na rondzie przy Bielskiej/Żwakowskiej/Jana Pawła II. Prezentuje się wybitnie :) Ja jechałem Bielską na wprost, ty chyba w Żwakowską pognałeś.
Zgadza się, chyba Cię dojrzałem. Stałeś za jakimś samochodem od strony policji, mignąłem awaryjnymi jak zjeżdżałem - nie wiem czy zauważyłeś :)

Nie zauważyłem. Za bardzo byłem przejęty oglądaniem tego matowego lakieru/folii :) Sam się zastanawiam nad oklejeniem auta, ale wychodzi to drożej niż się spodziewałem, praktycznie jak lakierowanie :/ Póki co zainteresuję się technikami odświeżania lakieru i dobrymi woskami (są takie co utrzymują się do roku, a nawet i więcej :D )

Pozdrawiam alfaholika z czerwonej 147 na rejestracjach mikołowskich, który w piątek czy w sobotę (za szybko weekend minął, żeby się orientować jaki był dzień :) ) jechał w Tychach ul. Burschego w kierunku Mikołowskiej.

Pozdrawiam czarną 147 1.6 T-SPARK z Częstochowy. Jechałem za nią ulicą Kazimierza i potem Główną. Migałem światłami, ale chyba ktoś niewtajemniczony :)

Dlatego jak nie ma ramek i widzę, że kierowca nawet nie patrzy to nic nie robie bo w 90% to nie będą "nasi" :D

Pozdrawiam właściciela jasnej oramkowana 166 na parkingu koksowni przyjaźń w Dąbrowie.

Pozdrawiam uroczą brunetkę w okularach słonecznych, która intensywnie mi machała ze swojej srebrnej chyba 156nie zdążyłem zobaczyć widziałem tylko ramki) w Skoczowie na bielskiej po 15stej :cool:

Pozdrowienia dla czarnej 159 na ramkach klubowych z Częstochowy na numerach SC 94**H. Koło godziny 19:00 pod marketem Auchan w Poczesnej :)

A kto to jeździ czarną gietą po cieszynie i okolicach? Bo machnięte rano w boguszowicach i po południu w hażlachu i wydaje mi się, że to ta sama ;)

Pozdrowienia dla kierowcy (niestety) nieoramkowanej, pięknej białej Julki SK 1***X z takiej samej białej Julki widzianej dziś na dk86.

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla bordowej, oramkowanej Alfy 156 z Częstochowy na numerach SC 033*L widzianej dziś rano nieopodal Urzędu Miasta w Częstochowie :)

Pozdro dla kierownika czarnej "9", lecieliśmy s1 z Cieszyna na Skoczów ;)

Pozdrowienia dla oramkowanej 159 SW pod Castorama w Chorzowie godzina ~16.
Stałeś posiadaczu przed bramami :D

Pozdrowienia dla kierownika Alfy 156 w kolorze morskim(?) na rejestracji SD. Mijałem cię w Tychach koło Tesco, jechałem na motorze - po wyprzedzeniu pomachałem :)

Amortyzatory
Powrót