Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej MiTo SL 8**** widzianej dziś rano przed tunelem w Katowicach.
P. S. Na kursie nie było że wyprzedzanie slalomem i prawą stroną to stwarzanie zagrożenia dla siebie i innych? :)

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Srebrny sportwagon 1.9 na os.R z ramkami AH o rej ST xxxxG, kto się kręci na moim osiedlu? :)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Dzięki jaboleq, chociaż mam nadzieje że pomoc nie będzie potrzebna. Na razie moją belle czeka wymiana rozrządu i naprawa układu wspomagania bo coś olej popuszcza ;-)
Czyli mieszkasz praktycznie obok mnie i to w tym samym kolorze :O Jak potrzebujesz pomocy to pisz(komp i serwis).

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

pozdrawiam uroczą właścicielkę czerwonej AR widzianej chwilę temu w Międzyświeciu/Wilamowicach ;)

Jeszcze w Tychach po raz drugi zauważyłem 159 Sportwagon, kolor grafitowy? o rej. ST xxxxG na ramkach AH. Ktoś zna?

Pozdrawiam kierownika niebieskiej poliftowej 147 oraz srebrnej 166.

Pozdrawiam widzianego wczoraj przed godzina 17 na światłach kolo reale na katowickiej bordowa 159 sw oramkowana.

Ostatnia edycja:
Czyja GT stała pod Expo Silesia w sobotę? SD ***** wyglądała mi na Bocianową?

Dzis po godzince 15 Jaworze Bielska.. pozdrawiam AR w kombiku ..nie zdazylam zareagowac.. myslalam (poprzez mryganie dlugimi);) ze chodzi o swiatelka.. a pozniej juz bylo za pozno:-)

Jeszcze w Tychach po raz drugi zauważyłem 159 Sportwagon, kolor grafitowy? o rej. ST xxxxG na ramkach AH. Ktoś zna?
Jak miała chlapacze przód i tył to moja :P Rejestracja to ST 49xxG

A toś nie widział mojej niebieskiej matowej strzały ?
Widziałem 17-go około 14:00 na rondzie przy Bielskiej/Żwakowskiej/Jana Pawła II. Prezentuje się wybitnie :) Ja jechałem Bielską na wprost, ty chyba w Żwakowską pognałeś.

A toś nie widział mojej niebieskiej matowej strzały pod ścianą? :)

Z kamizelką zółtą AR za siedzeniem. :)
Od kiedy chopek sobie sprawił biołą krowę do do gYtY nie wchodzi :P

- - - Updated - - -

Jak miała chlapacze przód i tył to moja :P Rejestracja to ST 49xxG
Tak raczej ten nr rej. Ja widziałem Cię z chodnika gdy pchałem wózek (często na suble z dzidzią chodzę) i chlapaczy nie przyuważyłem.

Dzis po godzince 15 Jaworze Bielska.. pozdrawiam AR w kombiku ..nie zdazylam zareagowac.. myslalam (poprzez mryganie dlugimi);) ze chodzi o swiatelka.. a pozniej juz bylo za pozno:-)
To chyba mnie widziałaś :-) . Jechałem tamtędy między 15 a 16 w strone Bielska :-) . Również pozdrawiam :-)

Pozdrowienia od czerwonej 147 dla białej Julki ....72727 widzianej dzisiaj ok. 21 na wylocie z Łagiszy na "Gierkówkę".

Amortyzatory
Powrót