• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
a ja dzisiaj byłem w sosnowcu (jestem z Krakowa) i tu miłe zaskoczenie, na rondzie jakiś Pan koło 40 lat w okularach w srebrnej 156 zaczął do mnie machac :D prawdziwy alfista z korzeniami :D:D oczywiście odmachałem :D

no i później na parkingu przy "kerfurze" wymienione pozdrowienia z niebieską 156 ze bardzo dzuym spojlerem :P

pewnie panowie do klubu nie należą ale pozdrawiają aż miło :D

Czerwona 145 na klubowych ramkach pod WSB w Chorzowie - czyja?;)

Jo pozdrawiom aniuche co mi te podkladki pod wtryski przywiozła.Wszystko bangla :D dzienx aniucha :*

A ja pozdrawiam właściciela czerwonej Brery która stała po prawej stronie mojej 159 na parkingu pod Altusem, oraz właściciela/właścicielkę granatowej 147 która stała po lewej stronie.
Parking opanowany przez AR :)

A ja pozdrawiam właściciela czerwonej Brery która stała po prawej stronie mojej 159 na parkingu pod Altusem, oraz właściciela/właścicielkę granatowej 147 która stała po lewej stronie.
Parking opanowany przez AR :)

Ahh pięknie to musiało wyglądać :)

Ja próbuje przywrócić tradycje w Limanowej...jak komuś mrugne to pacza na mnie jak na idiote :) ale spoko naucze ich :P

Pozdrowienia dla czerwonej Belli z ramkami alfaholików mijanej dzisiaj na os. Na Lonisku przed 17. migane, machane ale chyba pozostalismy niezauważeni ;)
pozdrawiam

Pozdrowiełem dzisiaj pana z czerwonej 156 na rejestracji KNS a on po hamulcu bo myślał ze policja dalej stoi.

a ja pozdrawiam kolegę z czerwonej 156 na blachach SZ jechaliśmy 25.01 razem prawie od IKEI do 3 STAWÓW, wymieniliśmy pozdrowienia i awaryjne i długie

niestety nie Aniucha, ale jeździ taka czarna po sosnowcu, oprócz mojej

pozdrowienia dla 164 widzianej na nowohuckiej ok godziny 20.30. Smignęła pasem obok, chciałem nadgonić ale odbijałem w prawo. Ktoś od nas ? ;)

Amortyzatory
Powrót