• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja dopiero zaczalem, ale jak jade innym autem niz Alfa to nikt ni wie o co chodzi

Bocian; heh, uderzyłam na weekendzik ;)
A na miejscu się okazało, że to miasto ALF... czułam się jak w raju :) Tylko tych klubowych zdecydowanie za mało było...
PS.: Jamrozw- pozdrawiam. Nie wiem czy byłam po dobrej stronie Wisły... bo ja do dziś nie wiem czy byłam w Bielsku czy w Białej ;) hehe

quote_icon.png
Napisał bocian
a kaj ty sie dziołcha bujasz po BB kurna ?
a co żal ci , przynajmniej po dobrej stronie Wisły była

Boje sie tak daleko jechac alfa :p

Jak się boisz to jak chcesz na te Kaszeby zajechać ??? :P

Ostatnia edycja:
493.jpg
Pozdrawiam sąsiada, podwójne końcówki wydechu, ładnie :)

Pozdrawiam czarna oramkowana 147 w dg na koscioszki kolo kebaba pozniej na golonogu kolo macdonalda czarne gt.

pozdrawiam czarne 156SW ??? w Ustroniu na wiślance ok 16:30.. nie zdarzyłem odmachać, za szybko mi się z górki kulało : )

Rowniez pozdrawiam, tez jakos zaspalem z machaniem i w sumie w lusterku dopiero ramki zauwazylem :)

Pozdrawiam _tomek_ pół godziny temu jechaliśmy w kierunku bielska jechałem e39 dwa auta przed Tobą

Pozdrawiam Jamrozw ktory swym wydechem w lupo prawie starsze klientki mi do zawalu doprowadzil a klienci patrzyli za nim z niedowierzaniem zamiast po autach na komisie :-P

Pozdrowienia dla kierownika błękitnej 166 widzianej na Krakowskiej w Krakowie około 17, szedłem ulicą z dziewczyną. Co to za tablica z przodu? Naklejka czy metalowa tłoczona? Wyglądała świetnie.

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kierowce/ kierowniczke czarnej 147 na forumowych ramkach widziana w Katowicach na wylocie z centrum przed DTŚ po 16... Pozdrowienia z T4 z miksokretem.

Pozdro dla czarnej 156 SW SL ..... widzianej wczoraj w Świętochłowicach - Mijance ok 17.00, było odmachane. I dziś dla czarnej 147 SL ..... na DTŚ ok 7.00 - kolego ładnie prezentują się te czarne felgi :)

Pozdrowionka dla kierowniczki blondynki w 156 (SPS)ciemnozielonej na ramkach za którą goniłem dziś na górce Mikołowskiej w stronę Tych ok godz 11-ej.

A ja pozdrawiam koleżankę z AR 159 widzianej na Czulowie w Tychach :)

Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)

Prawdopodobnie kolega _tomek_ pozdrowiony awaryjnymi z fiata coupe dzisiaj wieczorem :)

witam,a mi nikt nie odmachuje w gliwicach;(,a teraz moja alfusia stoi biedna padnieta na parkingu przy markecie i nie chce ruszyc...;(,zna ktos kogos dobrego do naprawy ,plissss...ja pozdrawiam i macham Wam w ten sliczny poranek z domu...

Amortyzatory
Powrót