• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam piekna dame w rownie pieknej 159 mijana dzis miedzy 16 a 17. na 44 (ja w strone mikolowa)
Odmachalbym, ale gdy Cie zauwazylem bylo juz za pozno :))

Pozdrawiam właściciela srebrnej Alfy 33/164? na bielskich blachach, który tankował popołudniu na Orlenie na Żywieckiej :D

Upolowana dziś w Żywcu na parkingu .Pozdrowionka ;) !
attachment.php

Załączniki

• DSC_0038.jpg
    DSC_0038.jpg
    100.4 KB · Wyświetleń: 441
Widziana w Opolskim ale na blachach SCI czarna 159 w okolicy jeziorek turawskich oramkowana - okrążaliśmy jezioro a potem w lesie ja pojechałam prosto Pozdrawiam !

Jeśli w okolicy jezior to musiał być Węgorz... :cool: Raz jeszcze pozdrawiam.

Pozdrowienia dla kolegi/koleżanki w czarnej GT dziś koło 16 na A4 Katowice-Gliwice, przyjemnie się smigało w dwie Alfy :)

Heheh noo pisałam i tu i tu z racji blach i obszaru Mrugałam ;P było widać?

Było :).

Zaparkowałaś przy małej plaży na której i ja po chwili byłem. Gdybys miała jakieś forumowe bikini łatwiej byłoby Cię zlokalizować...:cool:

Ahahaha trzeba zglosic do administracji by pomysleli nad tym ;P

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla Erwina i Twoich dziewczyn , byłam dziś w Auchan i widziałam Twoje alfiątko;) .

Pozdrowienia dla Erwina i Twoich dziewczyn , byłam dziś w Auchan i widziałam Twoje alfiątko;) .
Dziękujemy i również pozdrawiamy :)
Jak Alfa stała na żółtym miejscu to byliśmy we trójkę na kawie i zakupach. Jak stała na dalszym parkingu (na wysokości przystanku autobusowego) to byłem tylko ja (w pracy).

A ja pozdrawiam AR ktora stała na parkingu z tylu Silesii we wtorek :)

Wysłane dzięki uprzejmości mojego iPhone'a :-)

Pozdrawiam całą czarna 156SW 2.4 JDT z dużym logo na tylnej szybie, na tablicach SPI... Widziana dziś przy czerwonym Peugocie 406 coupe,a potem mijała mnie, Transporter T4 z mikso-kretem, przed autostradą w kierunku na orzech.

pozdrawiam kierownika grafitowej 9tki KPR, spotkanej na trasie z Proszowic do Krakowa, dziś w okolicach 16tej. Odmachałem w ostatniej chwili ale nie wiem czy widziałeś ;)

Pozdrawiam kierownika 159SW (obniżona na czarnych felgach i z czarnym scudetto), blachy SB..... Jechaliśmy dzisiaj razem z Katowic do Tychów około 20:30.

Taki tam poranny spocik :D
attachment.php

Załączniki

• zdjęcie0100_001.jpg
    zdjęcie0100_001.jpg
    160.2 KB · Wyświetleń: 325
pozdrowionka dla właściciela (chyba kol. Bocian :) ) pięknej białej 159 SW TI , który dzisiaj rano mijał mnie na trasie Sosnowiec-Dąbrowa
P.S. Kulałem się za tobą czerwonym LT-ekiem aż do zjazdu na Auchan

Amortyzatory
Powrót