Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
pod energetykiem to pewnie kolega SZO - jak co rano
a wczoraj jo to żech jechoł do "mamusi" ze familiom - ino familia ze piesełem ze zadka siedzieli ( i o dziwo pieseł pirszy roz nie kwicoł we aucie )
p.s.
a tak w ogóle to ty łod wczoraj to już stara doooopa jesteś
no i sie obstawic musisz na urlopie za tyn geburstag
GyTy dali lepi jeździ po transfuzji ??
Również pozdrawiam. No trochę byłem zdziwiony któż mi to macha, po chwili pomyślałem że pewnie ktoś z forumPozdrawiam kierownika z złotej 147 widzianego dziś w Tychach przy browarze. Trochę był zdziwiony, bo jechałem czerwonym Mascottem, ale potem chyba się zorientował, bo odmachane
Pozdrowienia dla kierownika 159 mijającego dziś mnie na trasie Jaworzno Mysłowice, nieźle zapierdziela Twoja czarnula