• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jak pojawiasz się przed 8 i lekko po 16 na pszczyńskiej, panewnickiej czy robotniczej to Ci z chęcią odmacham.

Pozdrowionka dla właścicieli 159 i 156 zaparkowanych pod basenem w Rybniku szkoda że ramek nie macie...

kto w sobote smigal czerwona 156 SW z ramakmi, blachy chyba SZY, jechal z przeciwka szara Renia Megane Scenic i w ostaniej chwili mignalem dlugimi ale chyba kierowca nie zakontaktowal

pozdrowienia dla Alfisty czarnej 159, mijanego dziś rano w DG przy starym rejonie energetycznym- zagapiłam się... moja wina, moja wina...
Dla Bociana w białej 159- wczoraj Katowicka ;)
Dla Alfisty wczoraj mijanego na zwężeniu - ja kierunek Olkusz, on kierunek Kato- łapki były :)
i dla Alfisty czarnej 159 na białych felgach zaparkowanej w czwartek na parkingu w Zatorze pod EnergyLandem :)
Hurtem poszłam :)

pod energetykiem to pewnie kolega SZO - jak co rano
a wczoraj jo to żech jechoł do "mamusi" ze familiom - ino familia ze piesełem ze zadka siedzieli ( i o dziwo pieseł pirszy roz nie kwicoł we aucie )

p.s.
a tak w ogóle to ty łod wczoraj to już stara doooopa jesteś
no i sie obstawic musisz na urlopie za tyn geburstag

GyTy dali lepi jeździ po transfuzji ??

pod energetykiem to pewnie kolega SZO - jak co rano
a wczoraj jo to żech jechoł do "mamusi" ze familiom - ino familia ze piesełem ze zadka siedzieli ( i o dziwo pieseł pirszy roz nie kwicoł we aucie )

p.s.
a tak w ogóle to ty łod wczoraj to już stara doooopa jesteś
no i sie obstawic musisz na urlopie za tyn geburstag

GyTy dali lepi jeździ po transfuzji ??

lepiej, lepiej :) Transfuzja potrzebna była :) A my se transfuzje strzelimy na urlopie :D
I nie stara dupa- wypraszam sobie. Dupa- niech zostanie ;) ale stara...? strzelam focha :P
A tyś jechał do mamci czy do "szwigermuter" bo to ne to samo...

Pozdrawiam kierownika z złotej 147 widzianego dziś w Tychach przy browarze. Trochę był zdziwiony, bo jechałem czerwonym Mascottem, ale potem chyba się zorientował, bo odmachane ;)

Pozdrawiam kierownika oramkowanej 156 SZY który mi nie odmachał dziś przed 18 koło Vienny

Pozdrawiam kierownika z złotej 147 widzianego dziś w Tychach przy browarze. Trochę był zdziwiony, bo jechałem czerwonym Mascottem, ale potem chyba się zorientował, bo odmachane
Również pozdrawiam. No trochę byłem zdziwiony któż mi to macha, po chwili pomyślałem że pewnie ktoś z forum :)

Wczoraj widziana w BB jasna 156 SW FL na tablicach ST, chyba wyjeżdżałeś z Auchan. Pozdrawiam :)

Pozdrowienia dla kierownika 159 mijającego dziś mnie na trasie Jaworzno Mysłowice, nieźle zapierdziela Twoja czarnula

Pozdrawiam klubowicza koło którego czarnej 147 SZY parkowałem dzis koło 18-tej pod Kauflandem

Wczoraj widziałem 147 Fl srebrną na ramkach. Za Skoczowem kolega wyjechał, a zjechał z dwupasmówki na Drogomyśl. Na światłach stało też Mito wtedy :-)

pozdrowionka dla kierowniczki w czarnej Julce (chyba SMI) widzianej dziś wieczorem pod Silesią oraz dla właściciela czarnej 159 zaparkowanej zaraz przy samym rondzie, SY z ramkami i naklejkami - Patryczos? Nazar?

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierowcy belli z rej.. SO ... widzianego w Żywcu niedaleko stacji BP po 19-tej :) łapka poszła oraz dla kierowcy belli upolowanej pod Kauflandem :D

attachment.php

Załączniki

• DSC_0083.jpg
    DSC_0083.jpg
    87.7 KB · Wyświetleń: 284
Pozdrowienia dla czerwoniutkiej Mito na rameczkach SMI pod radiostacją gli, niestety pojechaliśmy w dwie różne strony. :-(

Amortyzatory
Powrót