• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A ja pozdrawiam kierowcę czarnej, oramkowanej 159 SW widzianej dzisiaj na ul Piastowskiej przy Hulance. Godzina ok. 11:40. Niestety za późno się zorientowałem i zdążyłem zobaczyć tylko klubowe ramki.

Pozdrowienia dla bociana widzianego wczoraj:D chyba był z żoną :confused:
attachment.php

Załączniki

• DSCN1632 (2).jpg
    DSCN1632 (2).jpg
    87.8 KB · Wyświetleń: 408
Tak myślałam ....
było fruwać z inną .....:D no i bydziesz mioł to co mosz w sygnaturce :P

Ostatnia edycja:
pozdro dla oramkowanej bordowej 166 SK.. widziana dziś na Dworskiej w Bytomiu :)

pszczyńska...no bywam tam...o róznych porach i w rózne dni...pomacham jak zobacze;D,ale dopiero jak moja alfusia ruszy,bo stoi na warsztacie i niewiem narazie co sie z nia dzieje,a tesknie za nia ..i zal mi jak wszystkie inne smigaja a moja nie..;( no, ale jest w dobrych rekach wiec trwam w nadzieji, ze za niedlugo bede z radosci machać wszystkim ...nie tylko alfom;D..narazie macham z domku'D

Pozdrownienia dla Wojtka vel Jamrozw, wczoraj kolo 17 na swiatlach w goczałkowicach jak lansił sie swoim pajączkiem:P Ja machalem z oliwkowego T5

Hehe, mwowry pozniej dzwoni albo pisze, jak go w jego sluzbowym seju nie zauwaze :P

Pozdrawiam kierowcę błękitnej 147 (SBL) z ramkami widzianej na skrzyżowaniu Bielska-Edukacji - starszy Pan za kółkiem.
I pozdrawiam kierowniczkę w okularkach w czarnej 147 (SBL) z ramkami widzianą na ul. Jaśkowicka - Pani chyba wypatrywała coś u mnie :p

Zadymił diesel!

A ja pozdrawiam kierowcę białej Giulietty (SB), która dzisiaj o godzinie 16:40 przemknęła skrzyżowanie Warszawska - 3-go Maja - Piastowska od Katowic w stronę centrum na czerwonym świetle (pewnie było późne żółte :P). Nie od dziś wiadomo, że tam jest fotoradar nastawiony na takie właśnie wykroczenia.
Sponsorem programu jest 500 PLN i 6 pkt karnych :P

A ja wlasnie stoje pod serwisem w slubicach na Zurawiej a kolo mbie dwie Alfy. 159 2.4 FSL 75.. Oraz Brera FSL 33.. Ktos z forumowiczow?

Gesendet von meinem Xperia Arc

Załączniki

• uploadfromtaptalk1407570540897.jpg
    uploadfromtaptalk1407570540897.jpg
    46.7 KB · Wyświetleń: 147
uploadfromtaptalk1407612076179.jpg Dzisiaj Zabrze ul. Cisowa czyje ? :)

Pozdrowionka dla 156 czarnej z srebrnym spoilerem ma SJ dziś około 18 na S1 od srebrnej strzały 156SW

Ja pozdrawiam kierowce bialej 147 z czarnym dachem spotkanego w piatek w Jankowicach ;-)

Moja chwilowo smiga pi gliwickich ulicach wiec pozdrawiam wszystkie mijane po drodze.nawet jak nie odpowiadaja;-)

To troszkę z innej beczki.
Pozdrawiam kierowcę przepięknego Citroena DS mijanego dzisiaj na skrzyżowaniu Partyzantów i Leszczyńskiej. Przepiękny samochód (zdjęcie poglądowe ale samochód dokładnie taki):
attachment.php

Łapki oczywiście były :)

Załączniki

• Citroen_ds.jpg
    Citroen_ds.jpg
    151.4 KB · Wyświetleń: 379
Pozdrowienia dla kierowcy bordowej 166 spotkanego na skrzyżowaniu pod Lidlem. Łapki były :)

Amortyzatory
Powrót