Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdr dla Marty, małżonki szanownego Pana Prestona :) most nad autostradą a4 w chrzanowie :) nie wiedzialem czy sie smiejesz z nas czy do nas hehehe

również pozdrawiam właścicela, a raczej właścicielkę którą dość często widuje na Ośw;]]] nie jeżdżę swoja Alfa do pracy więc sie nie wychylam ;]

No właśnie to jest właściciel, a właścicielka ma rejestrację zaczynającą się od ST 4***E i wydaje mi się, że bardzo podobny do Mario.

Ja pozdrawiam kolegę ze 147, widzianego we wtorek na ul. Oświęcimskiej.

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 159 mijanej spotkanej dzisiaj na ulicy Prądnickiej, około 7:30. Łapki były z obu stron :)

xsnailx upolowałam Twojego spidera pod UŚ :)

Ja pozdrawiam kolegę ze 147, widzianego we wtorek na ul. Oświęcimskiej.[/QUOTE]

O ktorej to bylo ;D?

Maron to Ty dzisiaj stałeś na browarze ok. 9:00? ;)

KGR ciemna 159 na drodze Kraków - Warszawa, przez Kielce i Radom. Nie pamietam w ktorym miejscu Cie widzialem. Mrugnalem, ale chyba za pozno. Ramki z przodu i z tylu.

Pozdrowienia dla kolegi w czarnej oramkowanej Gtv widzianego dzisiaj na wyjeździe z Real-a w Sosnowcu w strone Milowic. Machałem, ale kolega nie zauważył

Całotygodniowe ogłoszenie: Pozdrawiam Pana w najpiękniejszej taksówce krakowskiej AR156...Chyba kiedyś nawet Pan był na jednym zlocie- widziana na mogilskiej.
A także czarna 159 KRA skręcająca pod sąd także z Mogilskiej. Tam też Pani w czarnej GT. i dla odmiany na rogu Wielickiej i Bieżanowskiej stojąca spokojnie czarna 147...

pozdro dla kierowcy 147 rej. SJ... dzisiaj na ul. "TISZNERA" o 16.40 wyprzedzającego konwój policyjny ślubny złożony z dwóch 159 na kogutach. niestety ja jechałem ukryty z przeciwka w taxi.

pozdrawiam kolege ze srebrrnego sedanika 156 [SM] oraz własciciela sportwagana zaparkoanego dzis pod realem w myslowicach na rejstacjach [KOS] około 19

aż się boję zapytać coś Ty dziołszko tam robiła;););)

hehehe, no fakt glupio to zabrzmialo :P :D :D
wyjaśniając, ona jechała autem :P i bez dalszych domysłów prosze :P hehehehe

a zeby nie było OT, pozdr dla kierowniczki oramkowanej, czarnej (chyba) 147 z ciemnymi lampami novitec z tylu, na rej KOS, wysprzedzalem cie wczoraj na tych podwojnych swiatłach na bieruniu, godz ok 5.30, mrugałem awaryjkami ale nie wiem czy zauważyłas

Amortyzatory
Powrót