bodzio9002
Nowy
Kto w Pszczynie przed centrum gwałcił klakson w czarnej 156 tylko po to żeby pomachać ?
W ostatniej chwili odpowiedziałem 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja pozdrawiam kolegę z AR 159 rej. SO ***** z którym minąłem się za Pałacem Kultury Zagłębia w Dąbrowie G. około 18 - oczywiście pomachane
a drugie pozdrowienia do kierownika tej pięknej białej Julki- _tomek_ o Tobie mowa
Łapki były
![]()
rustupl, widziałem Ciebie ze 3 dni temu na Bytomiu![]()
pozdro pozdroJa pozdrawiam kolegę z AR 159 rej. SO ***** z którym minąłem się za Pałacem Kultury Zagłębia w Dąbrowie G. około 18 - oczywiście pomachane
a drugie pozdrowienia do kierownika tej pięknej białej Julki- _tomek_ o Tobie mowa
Łapki były
![]()
pozdrawiam Kierownika czarnej 159 na blachach SJ (klubowe ramki) z którym jechałam od tunelu w Katowicach do stacji shell w Mysłowicachawaryjne i długie poszły
![]()
pozdr dla kolegi w czarnej 159sw na rej sk mijanego dzis w osw (godz po 13), pomachane z obu stroni kolege w czarnej julce mijanego na urbanowicach ok godz 13.30, tez odmachane
haha no Bartek że cie nie widzialempozdrawiam,pozdrawiam to byłem japozdrowienie dla czarnej 156 widzianej dzis rano na leśnej w Jaworznie
![]()
o jak miłopozdrawiam,pozdrawiam to byłem japozdrowienie dla czarnej 156 widzianej dzis rano na leśnej w Jaworznie
![]()