szczurekkrk
Nowy
- Auto
- 156 2.0 TS ; 147 1.6ts 105km
pozdrawiam srebrną GTV 3.0 V6 na rondzie polsadu w krakowie
piękny dzwięk silnika
moje 2.0 blado przy tym wyglądało 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
hehehe, no fakt glupio to zabrzmialo![]()
![]()
wyjaśniając, ona jechała autemi bez dalszych domysłów prosze
hehehehe
a zeby nie było OT, pozdr dla kierowniczki oramkowanej, czarnej (chyba) 147 z ciemnymi lampami novitec z tylu, na rej KOS, wysprzedzalem cie wczoraj na tych podwojnych swiatłach na bieruniu, godz ok 5.30, mrugałem awaryjkami ale nie wiem czy zauważyłas
Pozdrawiam ciemnoszarą 166 na ramkach widzianą wczoraj koło 16 w Wieliczce na skrzyżowaniu Krakowskiej i Kościuszki - łapki były![]()
PozdroPozdrawiam KamiaDG widziany dzis ok 19 w Dąbrowie gdy wracaliśmy ze spota ze strzelnicy, łapki były![]()
Pozdrawiam KamiaDG widziany dzis ok 19 w Dąbrowie gdy wracaliśmy ze spota ze strzelnicy, łapki byłyno i później na trasie między Sosnowcem a Jaworznem spotkana Alfa 147 SJ z ramkami pomigane światłami. Pozdrawiam
Pozdro
A ja parę z czarnej 156 fl 5min wcześniej w okolicach byłej kręgielni Orion![]()
Pozdro
A ja parę z czarnej 156 fl 5min wcześniej w okolicach byłej kręgielni Orion![]()