Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrawiam srebrną GTV 3.0 V6 na rondzie polsadu w krakowie :D piękny dzwięk silnika :) moje 2.0 blado przy tym wyglądało :D

hehehe, no fakt glupio to zabrzmialo :P :D :D
wyjaśniając, ona jechała autem :P i bez dalszych domysłów prosze :P hehehehe

a zeby nie było OT, pozdr dla kierowniczki oramkowanej, czarnej (chyba) 147 z ciemnymi lampami novitec z tylu, na rej KOS, wysprzedzalem cie wczoraj na tych podwojnych swiatłach na bieruniu, godz ok 5.30, mrugałem awaryjkami ale nie wiem czy zauważyłas

widziała cie widziała , to Moja żonka jechała swoja 147 na giełdę kwiatową własnie opowiadała jak ja smigłeś swoja 156 , również pozdrawiamy spotkała jeszcze 2 inne Alfy po drodze które również pozdrawiamy ,
ja natomiast czarna Alfę mijana wczoraj w Polance około 14:30

Ostatnia edycja:
no popatrz :)

ta kolejna ktorą spotkała (jasna 147, ciemne szyby, ramki itp) to byla kolegi ninja, bo tez mowil ze machal pani w 147 na kosach :) obaj jechalismy do roboty hehehe

Pozdrawiam właściciela czarnej Gtv na ramkach dzisiaj po 12 na parkingu za spodkiem ;)

Pozdrawiam Pietropiliego spotkanego dziś pod OBI na Bielskiej

Pozdrawiam bordową GTV SZ***** dziś w Kochłowicach niedaleko ronda około 14, Czerwoną 147 przy budynku ZEG w Tychch około 15:20 i 156 SW SPS**** która zaparkowana była koło piramidy około godziny 16.

Ja jechałem na rowerze, więc nie będę machał jak głupi :D

Pozdrawiam KamiaDG widziany dzis ok 19 w Dąbrowie gdy wracaliśmy ze spota ze strzelnicy, łapki były:) no i później na trasie między Sosnowcem a Jaworznem spotkana Alfa 147 SJ z ramkami pomigane światłami. Pozdrawiam

Ja pozdrawiam kolegę ze srebrnej (jeśli jest niebieskawa to nie bić) spotkanej dziś na A$ przy 3 stawach ok 7:40.

Pozdro dla kierowcy srebrnej 156 SW chyba na SO**** widzianej wczoraj na Jaworowej w DG, ramki i łapki były ;P

Pozdro dla czarnej GT mijanej wczoraj koło ronda Grunwaldzkiego w Krakowie :)

Pozdrowienia dla srebrnej GT 1.9 JTDm z którą się chwilę "ganialiśmy" po A4, wjechaliśmy od Wierzchosławic.

Pozdrawiam czarną AR 166 SO xxxxJ ( było coś a'la 5325J) widzianą ok. godz. 16:00 w sosnowcu na ul. 1 Maja, skręcała w ul. Legionów. Miło widzieć kolejna 166'kę w scu.

Pozdrawiam KamiaDG widziany dzis ok 19 w Dąbrowie gdy wracaliśmy ze spota ze strzelnicy, łapki były:) no i później na trasie między Sosnowcem a Jaworznem spotkana Alfa 147 SJ z ramkami pomigane światłami. Pozdrawiam

Toż to ja byłem, cały brudny i śmierdzący wracałem z wymiany wahacza :D Za mną też na KCH jeszcze 159 jechała więc też pozdrawiam :)

Pozdrawiam też kierowcę czarnej 147 chyba na ramkach (rej. SO XXXXX) widzianego na rondzie przy Placu Wolności w Kcach dziś ok godz. 15:00 :)

a ja chyba dziś Rafała widziałem w Komorowicach w swoim 166 , z tym ze Punto wracałem wiec mógł nie zakumac , ze mu macham , ale pozdrawiam

Ostatnia edycja:
pozdrawiam właściciela GTA dzisiaj w Zabrzu, zobaczyć takie auto na żywo to jest coś :D pomachane i odmachane :)

Toż to ja byłem, cały brudny i śmierdzący wracałem z wymiany wahacza :D Za mną też na KCH jeszcze 159 jechała więc też pozdrawiam :)

Pozdrawiam też kierowcę czarnej 147 chyba na ramkach (rej. SO XXXXX) widzianego na rondzie przy Placu Wolności w Kcach dziś ok godz. 15:00 :)

Jezeli chodzi o czarna 159 to byłem Ja tak wiec tez pozdrawiam kolege :)

- - - Updated - - -

Pozdro:)

A ja parę z czarnej 156 fl 5min wcześniej w okolicach byłej kręgielni Orion :)

Kamila tez widziałem ale tylko zobaczył Lotka zapewne a ja za nim zaraz stałem ale mnie juz nie widział zapewne tak wiec juz go nie lubie :D:D

Amortyzatory
Powrót