To chyba jaPozdro dla czarnej GT mijanej wczoraj koło ronda Grunwaldzkiego w Krakowie![]()
Rowniez pozdrawiam.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To chyba jaPozdro dla czarnej GT mijanej wczoraj koło ronda Grunwaldzkiego w Krakowie![]()
pozdrawiam właściciela GTA dzisiaj w Zabrzu, zobaczyć takie auto na żywo to jest cośpomachane i odmachane
![]()
również pozdrawiam i następnym razem mogę chętnie przewieźć![]()
Toż to ja byłem, cały brudny i śmierdzący wracałem z wymiany wahaczaZa mną też na KCH jeszcze 159 jechała więc też pozdrawiam
Pozdrawiam też kierowcę czarnej 147 chyba na ramkach (rej. SO XXXXX) widzianego na rondzie przy Placu Wolności w Kcach dziś ok godz. 15:00![]()
pozdro pozdrowyzej podawalem dla Ciebie
![]()
Kamila tez widziałem ale tylko zobaczył Lotka zapewne a ja za nim zaraz stałem ale mnie juz nie widział zapewne tak wiec juz go nie lubie![]()
pozdroto byla moja ostatnia "droga" w niej
![]()
A czemu to? Sprzedawałeś? ;> Blisko przechodziłem i wydawała się ładną sztuką, widziałem właśnie z tyłu w oknie jakby niebieskie worki (koła?)![]()
Pozdro dla Naur spotkanego dziś w drodze do pracy
Tak to ja w tym Lupo
Wysłane z mojego GT-I9000