Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrawiam chłopaków którzy dziś wpadli mnie odwiedzić wiedzmaka , nietyxa i dadaśka wpadli podziwiać 4c ;)
wiedzmaku daj no fotke na forum koła z 4c :)

Również pozdrawiam później wrzucę fotkę felgi :-)

Pozdrawiam kolegę z ciemnego mito widzianego w Zabrzu przy Ibisie przed 8. Swiatełka były :-)

Wysłane z mojego HTC One S

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam piękną czarną 159 którą wpuściłem na Alejach, oraz czarną 147 która stała na Prochowej.

Wczoraj wyminąłem się z oramkowaną jasną 156 przed wiaduktem na Towarowej - ja machnąłem ale dość późno :) Kolega(ka) widział(a) ? :)

385.jpg

Pozdro dla ralftychy :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 SW, widzianej wczoraj na rondzie na Mazowieckiej, około godziny bodaj 16-ej.

kto z jaworzna smiga srebrna 156 z 2.5 v6 na rejstracjach KTT z ramkami klubowymi ;)

Własnie się też zastanawiam bo widziałem ją w kilku miejscach. Ramki klubowe ma tylko z tyłu. Ostatnio widziałem ją pod komornikiem na OST, a obok stała identyczna Alfa 156 też srebrna :)

Pozdrawiam właściciela czarnej, matowej 159 na katowickich blachach, która stała zaparkowana przy dk44 w przyszowicach. Przyznam, że prezentowała się wysmienicie ;D

Wczoraj w Bieruniu przy skręcie na Imielin koło 14:30, pozdrawiałem kierowniczkę srebrnej GT, ale nie widziała... :)

Ja pozdrawiam kierownika Fabii, ktora miala ramki klubowe :) Widziany przy Placu Wolnica chyba wczoraj rano. Rejestracja nie z Krakowa. Pomachalem, kolega skinął glowa, ale chyba bez przekonania :P Ja bylem pieszo, bo wlasnie szedlem do auta.

Pozdrawiam koleżankę ze srebrnej 156 która wczoraj około 16:30 skręcała z DK94 w 11Listopada w Dąbrowie ;)
Jakże byłem zdziwiony że pierwsza podniosła łapkę ;P

pozdrowienia dla BeBe, który tak jak ja stał dzisiaj w korku w okolicach placu krakowskiego po 16 w gliwicach:)

Pozdrowienia dla kierowcy zielonej (metalik) 156tki na rejestracjach SPS i na ramkach, za którą dzisiaj ok. 1640 jechałem od Jastrzębia do Wodzisławia. Na tyle napis "no alfa no fun"

pozdrowienia dla BeBe, który tak jak ja stał dzisiaj w korku w okolicach placu krakowskiego po 16 w gliwicach:)

Pozdrawiam Ciebie również bardzo, trzeba było się wpychać przede mnie. Mój korek był zdecydowanie mniejszy. :-)

Pozdrowienia dla kierowcy zielonej (metalik) 156tki na rejestracjach SPS i na ramkach, za którą dzisiaj ok. 1640 jechałem od Jastrzębia do Wodzisławia. Na tyle napis "no alfa no fun"

Ale się musiałam zagadać że Cię nie widziałam ale również pozdrawiam :) W Wodzisławiu ustrzelony też kierowca pięknej srebrnej Brery - pozdrawiam :)

Ale się musiałam zagadać że Cię nie widziałam ale również pozdrawiam :) W Wodzisławiu ustrzelony też kierowca pięknej srebrnej Brery - pozdrawiam :)
Nie zauważyłaś bo jechałem zakamuflowany... starą ibizką, którą dojeżdżam sobie codziennie do pracy (szkoda mi alfy na tych pozimowych dziurach) :)

Pozdrawiam kolegę z czarnej Julki ST, za którą stałem na światłach koło kauflanda w tychach. Przy okazji gościa, który wyprzedził mnie na fabrycznej swoją 147 na czerwonych belgijskich tablicach i pognał nią aż się kurzyło, a niektórzy tu pewnie wiedzą jak ta ulica? wygląda, co piątej trylinki brakuje:/ Współczuję alfie.. Ale chyba nie była jego, bo skręcił do warsztatu, pewnie pójdzie na sprzedaż.. eh:/

Amortyzatory
Powrót