Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdro dla kierowcy czarnej 147ki na trasie między Radlinem a Jankowicami... było odmachane :)

Pozdrawiamy z riflewodem kolege ze srebrnej GT SK ... ktoremu machalismy z peugeota kilkanascie minut temu w Tychach :D

Pozdrawiam kierowce srebrnej oramkowanej 156 parkującej na parkingu pod lidlem w Gliwicach- Przyszówce. :)

Jest tu ktoś, z Rudy, Świon, Chorzowa, okolic? Kto ma czas i chęć dziś, obejżeć ze mną AR w Piekarach? ;) odwdzięczam się flaszką

Pozdrawiam kolegę z czarnej Julki ST, za którą stałem na światłach koło kauflanda w tychach. Przy okazji gościa, który wyprzedził mnie na fabrycznej swoją 147 na czerwonych belgijskich tablicach i pognał nią aż się kurzyło, a niektórzy tu pewnie wiedzą jak ta ulica? wygląda, co piątej trylinki brakuje:/ Współczuję alfie.. Ale chyba nie była jego, bo skręcił do warsztatu, pewnie pójdzie na sprzedaż.. eh:/

ja tam nie daleko pracuje i mi żal jeździć moją bellą po Towarowej... a co dopiero na fabrycznej szybko jechać, szkoda auta :(

Pozdrawiam Kierownika Brery, ktory praktycznie codziennie mruga mi dlugimi w Sosnowcu okolo 7:45 :)

pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 156 SW po FL na ramkach rej. SPS widziany wczoraj bladym świtem w jastrzębiu zdroju :) na skrzyżowaniu blisko mc Donalda :)

Pozdrowienia dla kierowcy pieknej czarnej Giulietty na swiatelkach na ul Harcerskiej w strone Bytomia pomigane pomachane :) Pozdrawiam.

Dzisiaj kumulacja. Pozdrowienia dla czarnej GT na ul.Krakowskiej kilka minut po 7:00 w Bielsku, a także koło 7:40 w Andrychowie dla jak zawsze brudnej srebrnej GT na rej. KR

Pozdrowienie dla kierowcy prawdopodobnie czerwonej 147 po FL na rejestracji SRC oraz kierowcy ciemnej 159 na rejestracji WJ ominiętych przeze mnie na A4 w okolicach doliny 3 stawów po godzinie 19.

Pozdrawiam właściciela czarnej 156 FL w sedanie, która wczoraj wieczorem stała na ul. Wandy w Jaworznie :) Pooglądałem sobie Twoją Alfę chwilkę, pewno wyglądało to z zewnątrz jakbym się do włamu szykował :D Zazdroszczę felg :)

Czesto widuje srebrna oramkowana 166 jadaca DTŚ w kierunku Chorzowa, to ktos od nas czy ramka w spadku zostala? Mrugalem juz pare razy, zero odzewu.

Pozdrawiam Kurak’a89, który zablokował dziś skrzyżowanie w Katowicach, by zamienić ze mną kilka zdań.:o

Pozdrawiam kierowcę czarnej julki mijanej na DTŚ dzisiaj rano po 7. Pomachane:)

Amortyzatory
Powrót