• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam wlasciciela ciemnej 166, parkujacego na Osiedlu Szymanowskiego w Wieliczce :)

Kraków, ulica Moniuszki i zaparkowane dwie Belle: czarna 147 na KR****TS i czerwona Mitka na "blaszakach" KNS ;) ... Panowie bądź Panie (koledzy/koleżanki) POZDRAWIAM!!!! Szczególnie Mitke na KNS bo to moje regiony :cool:

Dawno nie zaglądałem, więc "od-pozdrawiam" wszystkich mijanych w Krakowie i codziennie na trasie Goszcza-Zagórzyce-Więcławice-Raciborowice-Batowice-KRK... Namachałem się przez ostatnie kilka miesięcy sporo, ale niestety rzadko ktoś odpowiada. Spisuję to na karb oddania kierownicy "nieświadomym", jak to w przypadku mojej lepszej połowy, która też wykazuje się nieprzejednaną obojętnością w tym względzie ;)

Kto dzisiaj piszczał oponami kolo wydzialu komunikacji w kato? granatowa 156

pozdrawiam czarna 147 na ramkach stojaca na parkingu os. K w Tychach rej SM :)

- - - Updated - - -

Zaparkowałem zaraz przy Twojej :) ale jak wróciłem to dalej stałeś więc mnie nie widziałeś. Widać były większe zakupy:)

hmmmmm ,przyznaje sie , auto tam tylko zaparkowalem a bylem caly dzien w pracy... dopiero po 15 odebralem ;P

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam czarną 147 z ramkami stojącą ok 11:00-12:00 na parkingu przy Multikinie w Zabrzu :)

Pozdrowienia również dla właściciela srebrnej 156 z ramkami stojącej w Jaworznie przy ulicy Nowej :)

Pozdrowienia dla Tomka ze srebrnej 147, z którym uciąłem sympatyczną pogawędkę na Grenadierów gdy naprawiałem swoją Włoszkę :)

Pozdrawiam czarną 147 z ramkami stojącą ok 11:00-12:00 na parkingu przy Multikinie w Zabrzu :)

A to pewnie moja. Jest to moja stała miejscowka odkąd mi auto pod blokiem
jakieś gnoje porysowały.
Również pozdrawiam :-)

Wysłane z mojego HTC One S

Pozdrawiam właścicielke (czarne włosy do ramion) srebrnej 147 na SK widzianej w SO w czwartek ok godz 17
Jak ktoś mruga to wypadało by odpowiedzieć, szczególnie jak ma się ramki :)

Tak to bym nic nie napisał :), ale dzisiaj widziałem Twój samochód na Batorym :>

274.jpg

quote_icon.png
Napisał jaboleq Pozdrawiam kierowcę 147 FL czerwonej o rej. SK xxxxU, zaparkowanej na ul. Grota Roweckiego (przy skrzyżowaniu z Niepodległości).

Ja też już pozdrawiałem i machałem kilka razy jak spotkałem tą alfę na mieście, ale bez odzewu. Możliwe że ten kolega ramki dostał w spadku po poprzednim właścicielu..
Ja też pozdrawiam was .Sickboy a ty chyba ramek nie masz , jak oczywiście to Ciebie niekiedy spotykam.
Na Grota Roweckiego to prawie zawsze stoi .
A tak na marginesie nie jest po FL :)
I też pozdrawiam Brere co stała na Ligocie na ul Małopolskiej

pozdrowienia dla ciemnej(czarnej?)156 stojącej wczoraj na awaryjnych około 20 na drodze wyjazdowej z nowego centrum handlowego europa centralna w gliwicach

wiek już nie ten aby się bawić ,żona w domu za obroże trzyma itp ,a tak na serio to niestety w tych godz zawsze pracuje

Pozdrawiam właściciela srebrnej 166 na bedzinskich blachach, widziany dzisiaj ok. 10.20 koło giełdy w Mysłowicach. Swoją droga na giełdzie stała bardzo ładna 166 1999/2000 2.5V6 Nero Vulcano na bananowej skórce, zacna była, 9.5 tys.

Amortyzatory
Powrót