Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Zaparkowałem zaraz przy Twojejale jak wróciłem to dalej stałeś więc mnie nie widziałeś. Widać były większe zakupy
![]()
hmmmmm ,przyznaje sie , auto tam tylko zaparkowalem a bylem caly dzien w pracy... dopiero po 15 odebralem ;P
Pozdrawiam czarną 147 z ramkami stojącą ok 11:00-12:00 na parkingu przy Multikinie w Zabrzu![]()
Ja też pozdrawiam was .Sickboy a ty chyba ramek nie masz , jak oczywiście to Ciebie niekiedy spotykam.Napisał jaboleq![]()
Pozdrawiam kierowcę 147 FL czerwonej o rej. SK xxxxU, zaparkowanej na ul. Grota Roweckiego (przy skrzyżowaniu z Niepodległości).
Ja też już pozdrawiałem i machałem kilka razy jak spotkałem tą alfę na mieście, ale bez odzewu. Możliwe że ten kolega ramki dostał w spadku po poprzednim właścicielu..