Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam czarną 147 koło której parkowałem dziś przy Tesco na Towarowej w Tychach nr. rej. ST...5C oraz czarną Giuliettę która ok. godz 15 przepuściła mnie na Armii Krajowej :)

Giulietta odpozdrawia, akurat się śpieszyłem i wbiłem gaz w podłogę, ale postanowiłem, że jednak Cię puszczę :).

Giulietta odpozdrawia, akurat się śpieszyłem i wbiłem gaz w podłogę, ale postanowiłem, że jednak Cię puszczę :).

a tak na marginesie, to Ty kolego śmigasz czasem przez Urbanowice, z reguly jak jade na druga zmiane to widuje czasem czarna julke właśnie :)

Pozdrawiam czarną 147 koło której parkowałem dziś przy Tesco na Towarowej w Tychach nr. rej. ST...5C oraz czarną Giuliettę która ok. godz 15 przepuściła mnie na Armii Krajowej :)

Dzieki:) również pozdrawiam, ps Twoja 147ka stała za moja, od strony stacji?

Pozdro dla kierowcy 159 DW napotkanego dzis na trasie Mikolow-Kato.

z kim dziś dwukrotnie się witałem na żywcu ?? ciemna 147 na blaszkach ZSW ???

Kto przypuścił wczoraj około 23:00 taki atak czarną 159 sedan SRB, od Świerklan, przez Jankowice, Rybnik-Popielów i poleciał dalej w kierunku Wodzisławia? Chłopie, 140km/h po tych dziurach na Niepodległości to zabójstwo :P Ale widać było, że kostka w lesie dała do myślenia, bo dogoniłem :P

Pozdrawiam kierowcę czerwonej "chyba 147" spotkanej w sobotę między Kozami i BB, który machał, a ja się zagapiłem i nie zdążyłem odmachać.
I kierownika czarnej 159, który pomachał mi w Skoczowie na wiślance.

to ja to ja :P 145 ale ważne że kolor się zgadza :D wlokłem się do szkoły... :(

Pozdrawiam kierowcę 147 FL czerwonej o rej. SK xxxxU, zaparkowanej na ul. Grota Roweckiego (przy skrzyżowaniu z Niepodległości).

Pozdrawiam kierowcę 147 FL czerwonej o rej. SK xxxxU, zaparkowanej na ul. Grota Roweckiego (przy skrzyżowaniu z Niepodległości).
Ja też już pozdrawiałem i machałem kilka razy jak spotkałem tą alfę na mieście, ale bez odzewu. Możliwe że ten kolega ramki dostał w spadku po poprzednim właścicielu.

A ja chciałbym pozdrowic kierownika w czerwonej Alfie 147, końcówka 469FF na klubowych ramkach w Łodzi, ulica Strykowska, obok cmentarza....ja jechałem akurat dostawczakiem :)

w katowicach - zarzeczu czesto mijam czarna alfe 156 na SMI i zawsze macha :) kobieta :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla czarnej brery spotkanej w sosnowcu na 11 listopada dziś o 7.45 :) awaryjne i długie były :)

Fajnie brera się prezentuje na szarych drogach, ale jeszcze rok zanim Ją kupię... eh...

Cały czas na forum dużo ludzi ale nie widze nikogo z moich okolic... :( Jestem z Mielca srebrna 156 JTD, staram sie pozdrawiać innych choć od nie dawna mam AR ale jeszcze nikt nie odpowiedział.

Amortyzatory
Powrót