• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kolegę w złotej 145 na blatach Będzińskich jadącego dzisiaj z Będzina w stronę Czeladzi około 9 rano. Śmigałem motocyklem i nie dałem rady pomachać.

Pozdrawiam 3 ALFY, które czekają przed italauto w katowicach -srebrna 156 crosswagon rej. ST - ciemna 166 rej. ST - 159 SW rej. SPS i nowego (chyba) właściciela ciemno-zielonej 166 na ciemnych szybach z DG, ramki są.

Pozdrowienia dla GoNiuS mijanego dzisiaj na DK 81. Jechałeś w stronę Żor, a ja wyprzedzałem Cię moją firmową padaką:)

Czarna 159 na bardzo podobnych blachach do mojej, z ramką autka.pl widziana w czwartek na postoju na Hvarze, bodaj za Milną ;) Pozdro dla kierowcy którego nie ujrzałem :)

Pozdrawiam kolegę sickboy, którego dnia to było, to już nie pamiętam, chyba piątek :D

a ja to już sama nie wiem jak to z tym machaniem jest. Tutaj piszecie, że machacie a na drodze tego nie widzę. Tylko raz mi odmachano i to ponad rok temu :confused: ale na zapas pozdrawiam wszystkich alfistów :)

Pozdrowienia dla właściciela czerwonej 33 4x4 widzianej dzisiaj ok. 7 rano w Sławkowie :). Blachy SD, ale nigdy jej wcześniej nie widziałem. Na pierwszy rzut oka - dosyć dobrze dopieszczona :p.

Bocik - tak Cię goniłem, że prawie rowerzystke stukłem :D (bez świateł jechał baran jeden...)

Amortyzatory
Powrót