Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia Dla kolegi ze 147 na trasie Kielce Tarnów , mrugał ale niestety szukalismy objazdu w nawigacji i byłem troszke zdezorientowany i nie odpowiedziałem ;)

Pozdrowienia dla CAM00012.jpg, sorki za słabą jakość fotki. Alfaholicy są wszędzie :cool:.

Pozdro dla czarnej 156 SW , którą mijałem po 20 na mieście :)

Podniosłem łapki ale nie widziałem odzewu - może przy ksenonie nie widać :P

Pozdrowienia dla czarnej 147, mijanej na ul. Kobierzyńskiej w Krakowie wczoraj koło 17.30-40. Łapki były i to pierwszy raz nie zainicjonowane z mojej strony- miłe zaskoczenie :) Śliwkowe 156 sw.

Pozdrowienia dla AR 159 rej. KT....... czarnej mijanej dziś przed 14 na Tarnobrzeskiej w Krakowie, łapki były :)

Pozdrawiam Czarna Alfe Romeo Gtv na czerwonych? felgach widziana dzisiaj o godzinie 14 pod rondem grunwaldzkim. Jechalem sluzbowym medycznym samochodem, machalem mrugalem ale zero odzewu haha

Ja pozdrawiam Pana w wiśniowej 164 z Gliwic na ramkach, z którym jechałem A4 w stronę Katowic :)

Pozdrowienia dla czarnej oramkowanej 156 sw przed liftem kr/kra (nie pamietam) 57034 mijana o 19:55 przy krokusie - jechalem cieńkim z kumplem :p

Pozdrawiam z samego rana alfy mijane po drodze do pracy. Odpowiedziały dwie mijane w odstępie 15 sekund. Najpierw srebrna (145/146??) KRA na rondzie w Niepołomicach od coca- cola i zaraz za rondem Pani w srebrnej 147...KR.... Jak miło rozpocząć tak dzień :D

Był jeszcze wcześniej pan w czarnej 156 LBU..... ale nie widziałam czy odpowiedział i Pan w czarnej 156 KR... który chyba miał stłuczkę w Wieliczce na "Ochronce"....z czerwonym cienkim... mam nadzieje ze nie ma za dużych obrażeń ...

PS post jest o 8 18... a nie o 6 jak się wyświetla :)

Pozdrowienia dla alfaholikow spotkanych dzis ok 22.45 w Czeladzi pod McDonald's 2 piekne 147 na SBE Troche pogadalismy :)

GoNiuS i dla Ciebie również pozdrowienia:)
Jak tak siedzieliśmy w MC to przez szybę widziałem, że ktoś się kręci koło naszych Belli...Trochę mnie to zaniepokoiło, ale jak wyszliśmy i Seweryn80 zwrócił uwagę na Twoje ramki to wszystko stało się jasne, że jesteś "swój" he he ;)

Trzymaj się!
P.S. Pozdrowienia również dla Twojej Dziewczyny!!!

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 166 widzianej dziś na Trocera w Zabrzu. Światełka i łapka były w akcji :)

Pozdrawiam sympatyczną kierowniczkę czerwonej 147 na SH ..., z którą miałem przyjemność pokonać odcinek Będzin Łagisza - Siewierz wczoraj około 16:)

Temat ten już padł na innych stronach, ale stwierdziłam, że może napiszę to na stronie regionalnej. Ja teraz migam długimi światłami do każdej Alfy, którą widzę na drodze, ale niestety, jeszcze nikt mi nie odpowiedział :( Ale będę twarda, i niech sobie wszyscy inni na drodze myślą, że zwariowałam! :) Ale apel do wszystkich z Krakowa - WITAJMY SIĘ NA DRODZE! Miło jest przynależeć do grupy Alfoholików, a jeszcze milej będzie wprowadzić jakiś znak wspólny w życie. Co Wy na to?

Ja też zacznę mrugać. Pomysł OK!

Amortyzatory
Powrót