Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdro dla kierowcy oramkowanej szarej AR159 w sedanie na blachach DW:) widzianej dzisiaj na parkingu przy kolejce na Góre Żar około 17tej.:)

Czy ja mówię, że mi przeszkadza? to raz, dwa to widzę, że ludzie w tych czasach nie rozumieją prostych aluzji, a trzy to mam się bać czy co?

Czy ja mówię, że mi przeszkadza? to raz, dwa to widzę, że ludzie w tych czasach nie rozumieją prostych aluzji, a trzy to mam się bać czy co?
a po co ten offtop? Zalagwiajcie sobie sprawy na priv. Bo tak sie zaczynaja niepotrzebne posty w tematach. Ja nie wiem czy masz sie bac bo to pytanie nie jest na miejscu i wiekszosc sie zgodzi. EOT

To skoro ci nie przeszkadza to nie zaśmiecaj tematu. Nic trudnego.

Pozdrowienia dla właściciela srebrnego Spidera GTV na niemieckich blachach (więc zapewne tu nie zajrzy), który bardzo entuzjastycznie zareagował na pozdrowienie. Żeby nasi tak reagowali :)

Faktycznie wynikł niepotrzebny burdel i nie ma to najmniejszego sensu się sprzeczać na tym samym forum ;) jeśli chodzi o zagraniczne alfy to wystarczy pojechać do czech, słowacji itp a o Włoszech już nie wspomnę gdzie dużo czasu przebywam - tam praktycznie każdy właściciel alfy macha pierwszy z daleka :)

Pozdro dla kierowcy oramkowanej szarej AR159 w sedanie na blachach DW:) widzianej dzisiaj na parkingu przy kolejce na Góre Żar około 17tej.:)
Hej dzięki i również pozdrawiam, Twoja Alfa jakoś umknęła mojej uwadze. Za to znalazłem kluczyki od Toyoty (zostawiłem w kasie) :)

Ostatnia edycja:
Jakiś czas mieszkałem w rejonach Salgaredy i tam nawet łapki leciały ze stron kierowników Lancii. Pewnie zależy też od miejsca

Pozdrawiam piękną właścicielkę zielonej 156 stojącą dzisiaj na parkingu Tesco w Tychach. Nowy zderzak będzie ??

Pozdro dla kolegi w czarnej Alfie 159 combi widzianego dzisiaj na gornym tysiacleciu w Katowicach...

a ja pozwole sobie pozdrowic kierownika czarnej przedliftowej 166 mijanej dzis na Zaborzu kolo Oświęcimia. ale piekna maszyna

Pozdrowienia od alfy galaxy dla MITO czarnego obok forda w Bielsku światełka i łapki były:)

Pozdrawiam czarną 147 przed liftem, która jechała za mną od Olkusza do Klucz ok. 16 :)

Amortyzatory
Powrót