żuwik
Nowy
- Auto
- 166 2,4 JTD CF2 '00 ` ` ` ` ` ` ` ` ` 166 3,0 V6 CF3 '03
A przeszkadza ci to w czymś?No na pewno zajrzy tu właściciel porshe...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A przeszkadza ci to w czymś?No na pewno zajrzy tu właściciel porshe...
a po co ten offtop? Zalagwiajcie sobie sprawy na priv. Bo tak sie zaczynaja niepotrzebne posty w tematach. Ja nie wiem czy masz sie bac bo to pytanie nie jest na miejscu i wiekszosc sie zgodzi. EOTCzy ja mówię, że mi przeszkadza? to raz, dwa to widzę, że ludzie w tych czasach nie rozumieją prostych aluzji, a trzy to mam się bać czy co?
To skoro ci nie przeszkadza to nie zaśmiecaj tematu. Nic trudnego.Czy ja mówię, że mi przeszkadza? to raz, dwa to widzę, że ludzie w tych czasach nie rozumieją prostych aluzji, a trzy to mam się bać czy co?
Hej dzięki i również pozdrawiam, Twoja Alfa jakoś umknęła mojej uwadze. Za to znalazłem kluczyki od Toyoty (zostawiłem w kasie)Pozdro dla kierowcy oramkowanej szarej AR159 w sedanie na blachach DWwidzianej dzisiaj na parkingu przy kolejce na Góre Żar około 17tej.
![]()
Włoszech już nie wspomnę gdzie dużo czasu przebywam - tam praktycznie każdy właściciel alfy macha pierwszy z daleka
Pozdro dla kolegi w czarnej Alfie 159 combi widzianego dzisiaj na gornym tysiacleciu w Katowicach...
Pozdrowienia od alfy galaxy dla MITO czarnego obok forda w Bielsku światełka i łapki były![]()