Krzychu, to ze mną się wczoraj na przejeździe mijałeś!
I nie granatowa ino czorna(choć nie ukrywam, że jest brudna i mogłeś się pomylić
)
No to w koncu sie spotkalismy w rodzinnym miescie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Krzychu, to ze mną się wczoraj na przejeździe mijałeś!
I nie granatowa ino czorna(choć nie ukrywam, że jest brudna i mogłeś się pomylić
)
rózwnież pozdrawiam ale to nie black edition , a ładnie tak sie scigaćmiło cię w końcu spotkać
hehe Kiedyś Wojtka w brerze mijałem rano , a po południu on mi migał z 147, Panie nie nadążam za kolegą.a przekonany byłem że masz brere![]()
Pozdrawiam jasno niebieskawo-srebrna (jakis jasny kolor generalnie) 156 spotkana dzisiaj kolo 9:30 na ul. Olszańskiej w Krakowie. Mrugalem i machalem ale kierowca cos zdezorientowany byl, aczkolwiek ramki na przodzie mial. Widzialem tylko dlugie wlosy, wiec nie jestem pewny czy to kobieta za kierownica?
pozdrawiam mikaak widzianego na wylocie z wadowic w kierunku na kraków.
Hehehehehe to moja zona, bo jezdzi tymczasowo AlkaPozdrawiam spotkane dzisiaj Afy : ... oraz pozdrowienia dla pani w czarnej 159 SW 1.9 JTDm na trasie od Katowic do Sosnowca, na klubowych ramkach - specjalnie się z koleżanką zrównałem żeby pomachać, jak przestraszyłem czy coś, to przepraszamAwaryjki puściłem też później
![]()