Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam właściciela srebrnej 147 na klubowych ramkach, widzianego dzisiaj pod realem w N. Sączu.

Wreszcie udało mi się spotkać ALFISTĘ :) dziś przed 20 na Bliskiej w Cieszynie. Po gadane, było miło. A twoja 159SW piękna. Pozdrawiam i do zobaczenia w B-B na spocie;)

Pozdro dla kolegi w czarnej Alfie 159 combi widzianego dzisiaj na gornym tysiacleciu w Katowicach...
Hej hej:) To ja, dziekuje za pozdrowionka. Lapek w sumie nie bylo ale byly awaryjne;) Ach, chyba lewe dlugie masz spalone, bo zauwazylem przy mruganiu tylko prawe:) Adam

Nie używaj słowa combi, kombi bo Cię tu zjadą, że to SW - Sportwagon :D
Nastepnym razem sie poprawie ;)

Hej hej To ja, dziekuje za pozdrowionka. Lapek w sumie nie bylo ale byly awaryjne Ach, chyba lewe dlugie masz spalone, bo zauwazylem przy mruganiu tylko prawe Adam
Dzieki bede musial posprawdzac :] Nie pierwszy raz tam kolege widzialem, takze pewnie do nastepnego razu ;)

a kto dzisiaj zaparkował pod moim blokiem AR 166 SD513... z pękniętą przednią szybą z ramkami klubowymi ??
zaparkowałem obok i stoją sobie dwie
pozdrawiam

Pozdrawiam piękną właścicielkę zielonej 156 stojącą dzisiaj na parkingu Tesco w Tychach. Nowy zderzak będzie ??

hejka:)no tak na zime:) bo niestety ten co mam moze posluzyc jako plug poniewaz jest barrrdzo niski:):) tak cos czulam ze z forum ale ramek nie widzialam:) piekny kolor Belli a wogole to bardzo duzo Alf w waszych okolicach:):)

pozdrawiam "kogoś" z ciemnej 147 na ramkach widzianej w piątek około 20 w Kozach, Brera21 ? ;]

Hmm... Mi się nie zdarzyło żeby we włoszech ktoś mi pomachał.

A mi sie raz zdarzyło, jak kierowca Alfy na włoskich blachach pomachał pierwszy z daleka i z uśmiechem... i to w Polsce ;)

Pozdro dla Pani w srebrnej, przedliftowej 147, którą dzisiaj wypuściłem z parkingu na Sienkiewicza ok. 15 :D

Pozdrawiam granatowa GTV na tablicach SBI mijana dzis kolo 18 na przejezdzie w Lędzinach... Światła byly, lapki tez;) Co Ty robiles w Lędzinach kolego:P

Dzisiaj w Krakowie kolo 10:00 rano na Limanowskiego - srebrna 156 1.9jtd z ramkami. Byly dlugie i awaryjne :)

a kto mo 164 SMI .... z ramkami i robi najprawdopodobniej na KWK Staszic ??

A jesli przed liftowa i szybko jadąca to JAA bo w tych godzinkach leciałam na bb swoim bolidem:P_ odp dla kotleta:P:P

Pozdrawiam chłopaczka który mnie ładnie pozdrowił łapką w sobote około godzinki 14 na żywieckiej w bb..tylko z racji czasu juz nie pamietam czy to była 159 czy 156:P...rozmawialam wtedy przez tel ale machałes ostro..dzieki:P:)

...I także chłopaczka w ciemnej 147 na sobieskiego w kętach...yy bodajze w pt około 13..tylko spojrzenie bo wyłoniłes sie tak zza tych aut ze w ostatniej chwili Cie zobaczyłam...nie byłabym soba gdybym nie zlustrowała Twojej belli w lusterkach:P...piekna była ale z racji przywiązania szacunku i milosci do swojej moja pi ekniejsza:)pozdrawiam!

Pozdrawiam granatowa GTV na tablicach SBI mijana dzis kolo 18 na przejezdzie w Lędzinach... Światła byly, lapki tez;) Co Ty robiles w Lędzinach kolego:P

Krzychu, to ze mną się wczoraj na przejeździe mijałeś!
I nie granatowa ino czorna :) (choć nie ukrywam, że jest brudna i mogłeś się pomylić:P)

Amortyzatory
Powrót