Ujek
Nowy
Pozdrawiam 2 koleżanki w kremowej GT mijanej na słupnej ok 17 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej hejPozdro dla kolegi w czarnej Alfie 159 combi widzianego dzisiaj na gornym tysiacleciu w Katowicach...
Nastepnym razem sie poprawieNie używaj słowa combi, kombi bo Cię tu zjadą, że to SW - Sportwagon![]()
Dzieki bede musial posprawdzac :] Nie pierwszy raz tam kolege widzialem, takze pewnie do nastepnego razuHej hej To ja, dziekuje za pozdrowionka. Lapek w sumie nie bylo ale byly awaryjne Ach, chyba lewe dlugie masz spalone, bo zauwazylem przy mruganiu tylko prawe Adam
Pozdrawiam piękną właścicielkę zielonej 156 stojącą dzisiaj na parkingu Tesco w Tychach. Nowy zderzak będzie ??
Hmm... Mi się nie zdarzyło żeby we włoszech ktoś mi pomachał.
A mi sie raz zdarzyło, jak kierowca Alfy na włoskich blachach pomachał pierwszy z daleka i z uśmiechem... i to w Polsce
pozdrawiam "kogoś" z ciemnej 147 na ramkach widzianej w piątek około 20 w Kozach, Brera21 ? ;]
Dzisiaj w Krakowie kolo 10:00 rano na Limanowskiego - srebrna 156 1.9jtd z ramkami. Byly dlugie i awaryjne![]()
Pozdrawiam granatowa GTV na tablicach SBI mijana dzis kolo 18 na przejezdzie w Lędzinach... Światła byly, lapki tezCo Ty robiles w Lędzinach kolego
![]()