Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A... więc wyprzedzałem? Postaram w przyszłości się poprawić
Zgadza się :) a potem stałam dwie bramki dalej i czekałam tak jak Ty na uiszczenie opłaty w wysokości 8 PLN ;) Nieczęsto jestem na tej trasie ale następnym razem rozglądaj się uważnie :)

Macham sobie w bytomiu i okolicach, ludzie chyba bardziej otwarci, bo cześto odpowiadają, Srebrna AR 156 na SY....

Pozdrawiam kolegę w szarej, wypucowanej AR159 tablice DW w klubowych ramkach, spotkanego wczoraj na rondzie w Łaziskach Górnych.

Kto postawil dzisiaj granatowa GT na blachach EL* na Placu Wolnica? ;) Ladne felgi.

Pozdrowienia dla Pawła24 :), oraz 156 SW FL (jtd) spotkanej przy Auchanw Mikołowie.

Luka1221
czyżbym widział dzisiaj Ciebie w bocznym lusterku na Bochyńskiego jak skręcałeś w lewo w stronę Ligoty?

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam ciemną 166 z napisem na tylnej szybie alfaholicy.org zaparkowaną dzisiaj o 17:40 pod Izo-Erg (Fabryką Mocy) w Gliwicach...

przez ten weekend na Tychach duzo pozdrowien: dla 159 na ST 99... widziana kolo lodowiska w piatek, 147 siwa ktora spotkalem na rondzie paprocańskim rowniez w piatek, kolege ze 156 SW- spotkalismy sie wczoraj na stacji kolo browaru i oczywiscie wczoraj kolo city pointu srebrna GTV ktora pomykala za mna- chyba kolega Seban...

Ja pozdrawiam ciemną 164 na ramkach schowaną w bocznej uliczce przy CH "Agata" w Gliwicach :)

Dzięki. Również pozdrawiam. Ten ciemny kolor, to bordo.
Pozdrawiam czarną 155, widzianą w tym tygodniu pod w/w Centrum Handlowym. Były światła. Odmrugane awaryjne. Sympatycznie się zrobiło. Czyżbym słyszał dźwięk v6-tki ....?

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla Rafała który minął mnie na krakowskiej w niedziele koło 14:40 w GTVce:) Pięknie się prezentuje Wasza bella:)

Pozdrowienia dla brera21 która parkowała na ul. Broniewskiego przed godziną 15. :)

Pozdro dla (o ile dobrze pamiętam ) czerwonej 156 oramkowanej, którą widziałem w Jaworznie na rondzie :P

O 15.20 widziany Mdx jak skręcał z dobrego pasterza pod reala.
I z kim w piątek pozdrawiałem się na os.kalinowym?Jasnoniebieska 156?

Pozdro dla kolegi z bordowej GT, SD ... spotkanego dziś ok. 8:20 w Katowicach na Giszowcu.
Ładnie poszedłeś prawym, gdyby nie ten cholerny TIR na lewym pasie nie uciekłbyś mi tak łatwo ;), goniłem Cię potem całą Roździeńskiego, ale chyba uciekłeś na Sosnowiec, a ja odbijałem na Częstochowę, w każdym razie za zwężką jeszcze widziałem twój tył. :)

Fajnie że wreszcie ktoś mi pomachał, miły początek dnia.

Amortyzatory
Powrót