Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrawiam kierowniczke białego mito które dość czesto widze na orionie - sosnowiec ;)

pozdrawiam kierowniczkę srebrnej 147 w Chełmie Śląskim na wysokości Kapustki

pozdro dla kogoś w srebrnej 156 SW za którą jechałem od Wadowic do Kęt. W Kętach wjechała na osiedle blaszki SB 89752 :)

pozdro dla błękitnej 147 z ramkami mijanej dziś niedaleko tp w Sosnowcu ja machałem a ty gadąłeś z pasażerem :/:]

Pozdrawiam kolege z bordowej 156 mijanego wczoraj w mikulczycach koło godziny 15:50. Łapki były :-) (Obstawiam że to Kuli:-))
Pozdrawiam 5Turbo za którym jechałem od Kopernika do Curie :)

A ja pozdrawiam grupe Alfaholików którzy spotkali sie na MOP-ie (Ruda Śl. Halemba) przy A4 22 maja :) pomachane odmrugane czarna 159 :)

Pozdrowienia dla srebrnej klubowej 145 SCI w drodze na Cieszyn, złapanej gdy testowałem nowe opony przy prędkości autostradowej ;)

ja pozdrawiam srebrną 147 z ramkami zaparkowaną przy Parku Sieleckim w Sosnowcu

PS. oczywiście to było wczoraj ;)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam srebrną 156 SW na klubowych ramkach EL, z którą urządziliśmy sobie mały sprincik na odcinku autostrady od Katowic do Zabrza :D

Pozdrowienia dla srebrnej klubowej 145 SCI w drodze na Cieszyn, złapanej gdy testowałem nowe opony przy prędkości autostradowej
Pozdrawiam również, troche późno zatrybiłem ze alfa jedzie bo byłem zagadany z kumplem, gonilem cie potem ale dopiero w Jasienicy dogoniłem, ale tam zjeżdżałeś, może jeszcze będzie okazja zrobić jakiś sparing na S1;)

Pozdrawiam kolege WeGi widzianego dzisiaj w zawadzie pare minut po 11. Niestety kolega jakiś zamyślony..........

pozdro dla kolegi w czarnej 145 na klubowych ramkach który przeleciał koło mnie jak błyskawica przed ślimakiem na Sośnicy :)

pozdro dla chłopaków z czarnej 156 w sedanie, wczoraj koło 3 w Katowicach na światłach Piotrowice-Ligota pomrugałem światełkami ale się tylko popatrzeli dziwnie pewnie nie znają obyczajów

Amortyzatory
Powrót