Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrawiam bordową 146 SJ... na klubowych ramkach zaparkowaną na skrzyżowaniu Raciborskiej z Koszarową :)

Pozdrawiam Marshalla mijanego wczoraj na placu teatralnym w Zabrzu oczywiście łapki były :D

Pozdro dla kierowcy czarnej 147 na SB przed chwilą między Chorzowem a Bytomiem:)

Ktory mistrz zasowal Kanonicza dziasiaj w krakowiw w srebrnej 156 SW - ramki z tylu?

Właśnie też słyszałam niedawno od jednej "starej" posiadaczki Alfy, że jest coś takiego jak pozdrawianie się na drodze, więc od kąd wiem o tym a jest to jakiś tydzień to jak tylko widzę jakąś posiadaczkę Alfy lub posiadacza to machnę ręką ale na razie bez odzewu:( Jak ktoś zobaczy czerwoną 147-kę na tablicach ST a na końcu C (jak czerwona:) ) to pomachajcie bo to Ja:) Pozdrowienia

Przyznać się, który z Was zaparkował wczoraj na moim osiedlu, pod moim balkonem i planuje sprzedać swoją 159? :p

Załączniki

• IMAGE_001.jpg
    IMAGE_001.jpg
    72.3 KB · Wyświetleń: 95
Pozdrawiam panów milicjantów, którzy wczoraj na fecie w Krakowie eskortowali Alfą 159 autobus z zawodnikami Wisły :D Ale milicjantów z Ceeda, którzy wlepiali mandaty, już nie :P

No i czarną 159, którą mijałem w drodze do Krakowa w okolicach Skały :)

Pozdrawiam kierownika wiśniowej 147 na rej.KNT z klubowymi ramkami za którym jechałem z Nowego Sącza do Podegrodzia . Pomrugane = odmachane :)

Pozdrawiam Kobielczaka (chyba), którego miałem jakieś półgodziny temu w Mikulczycach. Niestety nie przyuważyleś że Ci mrugałem :) Mijaliśmy się na zakręcie przy zjeździe na 88 w stronę Gliwic :)

Pozdro dla kierownika poliftowej 156 w najszybszym kolorze na blachach KWA widzianej dziś w Skawinie ok. 14:40. Łapki były;)

Wiedzmaak - No to bylem raczej ja.. jechalem tamtedy.. no w sumie moglem nie zauwazyc mrugania.. bo siedzialem na telefonie i skupilem sie troche bardziej na drodze :)

Przy okazji chcialem pozdrowic dzis kolege w Alfie 156? Kombi - ciemna, w Katowicach, przy wjezdzie na A4 koło godziny 13:30. Kolega jechal kawalek za mna :)

Przyznać się, który z Was zaparkował wczoraj na moim osiedlu, pod moim balkonem i planuje sprzedać swoją 159? :p

Wygląda mi na moją, szczególnie że okolica i czas pasują do wizyty żony u znajomej... Ale sprzedawać nie mam zamiaru za nic w świecie, a na oknie wisi tylko roletka przeciwsłoneczna dla syna. Taki mało gustowny wymysł wyżej wymienionej...
Pozdrawiam!

Pozdrawiam Sickboya mijanego dziś w drodze dopracy na Oświęcimskiej, mijaliśmy się, łapki były :)

Wygląda mi na moją, szczególnie że okolica i czas pasują do wizyty żony u znajomej... Ale sprzedawać nie mam zamiaru za nic w świecie, a na oknie wisi tylko roletka przeciwsłoneczna dla syna. Taki mało gustowny wymysł wyżej wymienionej...Pozdrawiam!
cholera, nie schodziłem na dół, a z piątego piętra wydawało mi się, że to karteczka "sprzedam" :) ramek też nie widziałem, szczerze, nie liczyłem, że ktoś odpowie, bardzo miłe zaskoczenie :) pozdrawiam więc serdecznie Ciebie, żonę i najmłodszego alfistę! ps. nowe osiedle przy Okulickiego.

Ostatnia edycja:
cholera, nie schodziłem na dół, a z piątego piętra wydawało mi się, że to karteczka "sprzedam" :) ramek też nie widziałem, szczerze, nie liczyłem, że ktoś odpowie, bardzo miłe zaskoczenie :) pozdrawiam więc serdecznie Ciebie, żonę i najmłodszego alfistę! ps. nowe osiedle przy Okulickiego.
Ramki będą, ale jak "sklepowa wróci z urlopu"...

A przy okazji pozdrawiam Alfistów z okolic krakowskiego Kościuszkowskiego, w tym właściciela czarnej 156 w z "lampasem" z boku parkującego w okolicach nr 6 i czarnej 156SW bodajże z Albertyńskiego, którą często widzę zaparkowaną przy Marii Dąbrowskiej po "naszej" stronie ;)

Pozdrawiam Grzesiażar mijanego na osiedlu, łapki były. Ps. świetny ten kolor

Amortyzatory
Powrót