M
m4zi
Guest
pozdrawiam bordową 146 SJ... na klubowych ramkach zaparkowaną na skrzyżowaniu Raciborskiej z Koszarową 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrawiam Marshalla mijanego wczoraj na placu teatralnym w Zabrzu oczywiście łapki były![]()
Przyznać się, który z Was zaparkował wczoraj na moim osiedlu, pod moim balkonem i planuje sprzedać swoją 159?![]()
cholera, nie schodziłem na dół, a z piątego piętra wydawało mi się, że to karteczka "sprzedam"Wygląda mi na moją, szczególnie że okolica i czas pasują do wizyty żony u znajomej... Ale sprzedawać nie mam zamiaru za nic w świecie, a na oknie wisi tylko roletka przeciwsłoneczna dla syna. Taki mało gustowny wymysł wyżej wymienionej...Pozdrawiam!
Ramki będą, ale jak "sklepowa wróci z urlopu"...cholera, nie schodziłem na dół, a z piątego piętra wydawało mi się, że to karteczka "sprzedam"ramek też nie widziałem, szczerze, nie liczyłem, że ktoś odpowie, bardzo miłe zaskoczenie
pozdrawiam więc serdecznie Ciebie, żonę i najmłodszego alfistę! ps. nowe osiedle przy Okulickiego.
Pozdro dla kierownika poliftowej 156 w najszybszym kolorze na blachach KWA widzianej dziś w Skawinie ok. 14:40. Łapki były