Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
"Kobielczak"
Przy okazji chcialem pozdrowic dzis kolege w Alfie 156? Kombi - ciemna, w Katowicach, przy wjezdzie na A4 koło godziny 13:30. Kolega jechal kawalek za mna

Ja też pozdrawiam :) a tak na marginesie to świetnie się to Twoje GTV prezentuje :)

Ostatnia edycja:
Aa ja pozdrawiam srebną 164 na blachach SC widzianą ok 14,15 kolo makro w sosnowcu :) kolega leciał ze mną az do A4 : D

Pozdrawiam również srebną 156 kombi na blachach SI widzianą od katowic do dąbrowy w godzinach 17,40 w tą burze : DD

pozdrowienia pana w czarnej 159 ti mijanego w pszczynie przy videoworld oraz srebrna 156 na rej KBC ktora podjezdzala akurat gaz tankowac na malym orlenie w pszczynie.

pzd czarna 147 (ładnaa);)na rej SB wyjezdzajaca tj i ja ok godz 20 30 z Gemini w BB, na rondzie sie rozdzielilismy :)

Macham i macham, i ostatnio jestem mile zaskoczony, bo kierowcy Alf odpowiadają! A jakieś dwa tygodnie temu w Orzechu, koło Tarnowskich Gór kierowca srebrnej ( o ile dobrze pamiętam) 156 pomachał pierwszy! Bardzo mi się podoba ten zwyczaj i apeluje o machanie!

Pozdrawiam kolegę z czarnej Alfy 147 widzianego dzisiaj w Mikulczycach. :)

bociek gorolu cos to robil u nas wtychach mijalem cie kolo MC;D na mikolowskiej jechałem zolta magnumka

no pisołech że mom kursa cały tydziń w Carbo ( ul. budowlanych )
machołech już chyba ze 4 AR w ST ale brak odzewu - poza jednym panem w 155 na blachach z Austri

A ja pozdrawiam czarną 147 na DG widzianą koło zjazdu do Expo. Pozdrawiam też srebrnego wagona w Będzinie tyż na ramkach SBE chyba ;)

A kto to dzisiaj zaparkował naprzeciwko mojego domu na ul.Reymonta? Widziana 156 kombi (czarna) z ramkami ;> Około godziny 19:30
Przyznawac sie ;)

Ostatnia edycja:
Pozdrowionka dla granatowej 156 na klubowych, stojącej na parkingu przy Realu w Tychach 01.06.2011 około godziny 19.00 zostawiłem coś za wycieraczką:) i bordowej 156 mijanej przy zjeździe z Czułowa na 2 pasmówkę w strone kato były awaryjki ale odzewu żadnego :(

również pozdrawiam sickboy'a - włożył mi kartkę z pozdrowieniami za wycieraczkę
dzisiaj w Tychach pod Carbo

( wybacz , że autko brudne i z dwoma kupami ptasimi :-) )

Dzieki bocian akurat jechałem tamtędy zrobić przegląd rejestracyjny mojej 147 i patrzę a tu Twoja GT sama na tym parkingu pod Carbo stoi. A ten szlaban to ty żeś wyłamał??:P

pozdrawiam kierownika czerwonej 164 ktorego wpuszczalem dzisiaj na żorskiej w pszczynie lapki byly:)

Amortyzatory
Powrót