Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrowienia dla nowego Alfaholika z Ornontowic dzisiaj rano widziałem go jak pomykał swoją 156 machałem łapą a on nic. Nieładnie

Pozdrawiam kierowcę czarnego MITO ST 8..... stojącego przed halą montażu FAP TYCHY ok 10.00

A i pozdrawiam kierowniczkę albo kierownika Nero Mito w Orzepowicach pod szpitalem na parkingu dzisiaj o 8 rano

pozdrawiam Pana z czerwonej spajderki na wyjeździe na a4 z balic na rzeszów, mrugnąłem awaryjnymi i Pan bardzo sympatycznie pomachał przez szyberdach

Pozdrawiam właściciela czarnej 159 stojącej na parkingu piętrowym na Balicach wczoraj po południu. rej SWD (albo jakoś tak), chyba klubowe ramki były

Pozdrawiam kierowcę czarnego MITO ST 8..... stojącego przed halą montażu FAP TYCHY ok 10.00

pozdrawiam również

i pozdrawiam kierowce butelkowego spidera na krakowskich blachach z którym to wymieniłem pozdrowienia koło godziny 16 w tychach

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kolegę z czanej 159 2.2 JTS na blaszkach TKA. Osatnio dość często się widujemy.
Pozdrawiam również, pana z czarnej 33 i Panią z czerwonej 145, których praktycznie codziennie widuję na Igołomskiej w Krakowie, około 6.40.

Pozdro dla czerwonej, poliftowej 156 SW (były ramki) na blachach KWA (?) zaparkowanej przy krajowej 44 (chyba w Brzeźnicy), a także dla ciemnej 156 również oramkowanej, spotkanej przy wiadukcie w Skawinie...były łapki;) i dla ciemnej 159 bez ramek, ale odzew był ;) wszystkie dzisiaj ok. 10-11..

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierownika/kierowniczkę ciemnej 159 stojacej dziś na parkingu "Marko- Hitu" w Chełmie Śląskim około godziny 14-15.00. Byłem w sklepie na 5 minutek a tu patrzę piękna czarnulka z ramkami alfaholików... fotka na szybko zrobiona :)
Podrowionka

156 w Skawinie to pewnie ja ;) pozdrawiam również a żeby nie było Ot to pozdrawiam właściciela ciemnej oramkowanej 145 która mnie mijała na zakopiance w stronę Krk ,kolega zjeżdżał na A4 w stronę Rzeszowa

A ja pozdrawiam kierownika czerwonej 156 GTA mijanej wczoraj w Krakowie na Moście Dębnickim
Klakson był ale kolega był tak zajęty rozmową że chyba nie słyszał
ramki i naklejki klubowe były
nie pisze nicqa bo nie chce przekręcić:)

pozdrawiam srebrna 156 na telefonach, rej nie widziałem ale ledwo wyhamowała na rondzie na nowodąbrowskiej w Tarnowie:) zapiszczalo pięknie:D

Pozdrowienia dla koleżanki w niebieskiej 156 na blachach SR która za mną dziś jechała na rondzie w Rybniku obok stacji BP. Pozdrawiam

Pozdrowienia dla nowego Alfaholika z Ornontowic dzisiaj rano widziałem go jak pomykał swoją 156 machałem łapą a on nic. Nieładnie

Nie wiem czy o mnie chodzi, ale nie taki nowy ;)
Jeżdżę na ramkach z AC. Co do odmachania (oczywiście jeśli to mnie widziałeś) to zreflektuję się następnym razem ;P

pzd dla pienknej czerwonej 147 z rownie pienknym pomrukiem silnika dosłownie 5 min temu w kętach na ul. klasztornej wrr z mojej strony lekko spóznione mruganie ze strony kierownika tylko spojrzenie_bezcenne hehe:)

Amortyzatory
Powrót