• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam Pana w ciemnej alfie na klubowych ramkach, który jechał za mną i się przyglądał, koło godziny 16 w Gliwicach - skręcałem z Bojkowskiej na parking dawnej kopalni "Gliwice" - tam gdzie teraz nowe budynki stoją.

Pozdro dla czarnej 166 w Piekarach Śl. koło ronda ..jechałem na rondzie i byłem bokiem
więc nie mogłem mrugnąć ..aa był kolega zbyt daleko żeby łapką machać :P

PS.
kurde... te 166 to mają mega prezencje ;)

pozdrowienia dla czarnej alfy 145 widziałem ją jak toczyła się do świateł na ul. chrobrego za samochodami na rajd:)

Kto zaparkowal czarne MiTo z ciemna felga przy Placu Wolnica? Na klapie naklejka klubowa :)

Pozdro dla oramkowej 147 błekitno-kamaleon? :D który stał dziś o 9.00 pod ITALAUTO w Katowicach ;) to wojtek ma taką? czy kogo to? (rej zapomniałem ) :D
Tak to Wojtek był.... musiałem wyleczyć maglownicę z ciągłego "klupania" podczas jazdy.
Również pozdrawiam.

Pozdrowienia dla kierownika AR (byłem trochę rozkojarzony, ale jeśli się nie mylę 156) spotkanego na Piłsudskiego w Rudzie. Łapka była.

a ja pozdrawiam siwą 166 piątek a4 kierunek Katowice ok 13 tej ja zjechałem za realem na na 86 ty na kraków ( a chciałem sobie oszczędnie pojechać :P ale wiem że ktos mi alarm nastawił na 2 paki :) hehe )

pozdrowienia dla czarnej alfy 145 widziałem ją jak toczyła się do świateł na ul. chrobrego za samochodami na rajd:)

heheh to ja byłem :D a Twoją chyba też widziałem jak stała na parkingu (nie wiem gdzie bo kompletnie nie znam rybnika ;) ) również pozdrawiam

Pozdrawiam Nietyxa, pomachane odmachane :D

Pozdrawiam kierowcę srebrnej? błękitnej? ALFY 147 SM 47... , za którym miałem przyjemność jechać z Mysłowic aż do zjazdu na Warszawę ...

Tak, po Wojtku.

Niestety, tutaj z parkowaniem jest tragedia :(
Trzeba liczyć na farta.

A ja pozdrawiam kierownika/czke oliwkowej 147 mijanej na moście w Skawinie. Zdarzyłem jedynie ramki klubowe zobaczyć na mruganie i łapkę nie było czasu. Była za to łapka na trasie Częstochowa - Wieluń ze 145 mimo że kierownik/czka chyba nie zrzeszony/a :D To by było na tyle po wycieczce wczoraj Skawina - Częstochowa - Wieluń i spowrotem i krótkim postoju w Częstochowie na Placu Wieluńskim no chyba, że mnie ktoś widział :D

W końcu ktoś mi pomachał :D

Pozdrowienia dla kierowniczki w srebrnej 156 dziś ok 7.55 przy realu w dg, pomachane,odmachane z uśmiechem :) aż lepiej poniedziałek w pracy zleciał :D

Amortyzatory
Powrót