• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
niw wiem kto prowadził ale pozdrówki wymienione z pasażerem GT , dzisiaj rano ok 9 Sosnowiec

a wczoraj spotknie w końcu z panami w oklejonej 159 z wideo ( też Sosnowiec ) ale na szczęście za darmo

Pozdrowienia dla takiej oto 156 zaparkowanej dziś koło 16 na osiedlu Europejskim koło Pragi(chyba) w Krk :) Ja stałem kawałek dalej nieoramkowaną 156 blue cosmo :)

Załączniki

• IMAGE_391.jpg
    IMAGE_391.jpg
    80.5 KB · Wyświetleń: 66
Pozdrowienia dla takiej oto 156 zaparkowanej dziś koło 16 na osiedlu Europejskim koło Pragi(chyba) w Krk :) Ja stałem kawałek dalej nieoramkowaną 156 blue cosmo :)

HEH To Slavika była tera jezdzigosc w KRK- a Slavik juz 166 pomyka

niedawno to była jeszcze Bella Slavika:) ale juz sprzedana

też ją ostatnio widziałem w tesco ;) a żeby nie robić OT to pozdrowienia dla właściciela/ki błękitnej ??AR156 zaparkowanej koło salonu Opla na zakopiance ;) jakieś 10 min temu

pozdro dla slicznej wisniowej Julki spotkanej na starej drodze na goczałkowice.

Ja pozdrawiam kierowce czerwonej 155 spotkanego na Rybnickiej w Gliwicach. Nasze ramki były. Odmachane.

Dla pięknej kierowniczki ślicznej 147 dziś rano ok 7.50 przy "Sztygarce" w DG :D

Pozdrowienia dla kierownika czarnej alfy (147?), dzisiaj w Częstochowie na ul. Głównej ok 19. Pomrugane :)

Pozdrowienia dla srebrnej 166 na Kostuchnie wczoraj w Katowicach. Pomachali my sobie ;)

Pozdrawiam kierownika i pasażera srebrnej oramkowanej 156 na numerach KNS ..399 widzianą dziś dwukrotnie (w tą i wewtą jechała :D ) ok 14:30 przy rynku w Piwnicznej Zdrój, stałem naprzeciw RTV mix AGD i paliłem papierosa :) do czwartku spędzam święta w piwnicznej.

Pozdrawiam wczoraj widzianego Venoma na Piekarskiej obwodnicy około godziny 19:25

P.S. Mam nadzieję, że chwile później nie płaciłeś kolegom z niebieskiej 159 ;)

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 156 na blachach SMI w Orzeszu, bella była na forumowych ramkach

Amortyzatory
Powrót