Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrowienia dla czarnej oramkowane 147 na rej KWA widzianej dzisiaj w wadowicach o godz. 11.40 na rondzie przy stacji BP. Niestety byłem pare samochodów dalej, więc nie miałem jak pomachać. Kto to, przyznać się ? Strażak ? :D czyżbyś felgi w końcu zmienił ? :D

Pozdrawiam kierowcę "bliźniaczki" - srebrnej 147 na belgijskiej rejestracji, który zaparkował swoją Bellę obok mojej wczoraj w Bieruniu ok.17
Jestem pewna, że zrobił to nieprzypadkowo, bo na parkingu było mnóstwo wolnych miejsc, dlatego piszę, chociaż nie sądzę, żeby to był ktoś z forum:)

pozdrowienia dla czarnej oramkowane 147 na rej KWA widzianej dzisiaj w wadowicach o godz. 11.40 na rondzie przy stacji BP. Niestety byłem pare samochodów dalej, więc nie miałem jak pomachać. Kto to, przyznać się ? Strażak ? :D czyżbyś felgi w końcu zmienił ? :D

Kolego, to ja leciałem od miasta, na rondzie w prawo (w strone boiska Skawy) :D Niestety Cie nie widziałem, ale tak czy inaczej również pozdrawiam;)

Ostatnia edycja:
pozdr. alfiste z AR147 zostawionej na awaryjkach w tychach w kierunku browaru widzialem widizalem na klapie logo klubowe ale jechalem magnumka i nie moglem sie zatrzymać w tym miejscu

Pozdrowionka dla kierowcy/kierowniczki srebrnego sedana 156 z ul.Bulwarowej w nowej hucie.

Pozdrowienia dla czarnej, oramkowanej 147 (5drzwiowej) widzianej na parkingu w Bonarce ok. 21:30;)

A ja pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 który ostatnim czasem zaczął się ścigać:eek: z moją lubą na Bieruniu (Starym) około godziny 24.00 (dziś pewno będzie to samo:D)...

Pozdrowienia dla srebrnej 147 na SBE dzisiaj pędzącej po 86 w stronę Sosnowca popołudniu tylko hmm Alfaholik w środku to nie był :P

Pozdrowienia dla Czerwonej Brery zaparkowanej przy ul. Długiej w Krakowie miedzy 14 a 15;)

a ja pozdrawiam właściciela czarnego oramkowanego Mi.To na klubowych ramkach rej. SK..... stojącego na parkingu w Mysłowicach Brzęczkowicach przy ul.Ziętka :)
wsadziłam w drzwi karteczkę oraz klubową wizytówkę :D:D

a mie to nikt nie pozdrawio
abo jo tak zapierdal...om i nie widza
:P

Widzę że kilka osób jeździ tą samą trasą albo się umawiała i się na drodze pozdrawiają:D Mnie tam jeszcze nikt nie machał, nie świecił, nie mrugał.

Amortyzatory
Powrót