F
frapujacy
Guest
Pozdrowienie dla właściciela zielonej alfy 145 parkującej na os. Teatralnym.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrowienia dla EVOWczoraj stałem obok ciebie pod ath
![]()
Twoja bardziej czysta ode mojejPozdro!
A dzięki, musiało się im tam razem fajnie staćTwojej ostatnio coś nie widuje, za to często, natomiast zauważyłem stoi na tym placu co sobie autobusy nawracają srebrna 145 jtd na blachach SB.
świerze pozdrowienia dla kierowniczki 147 SD kolorek biały
nie byłem pewny bo pierwszy raz autko widziałem i troszkę nieśmiało podniosłem łapkę ale Pani ( na 99% ) pomachała energicznie jak na dworcu do odjeżdżającego pociągu
miejsce : DG na górze przy granicy S-ec / DG , nad NEMO
A widzisz to tej nie widziałem, ale za to widuje czerwoną 145 stojąca pod tym namiotem na placu ath na blachach KOS chyba.
A widzisz to tej nie widziałem, ale za to widuje czerwoną 145 stojąca pod tym namiotem na placu ath na blachach KOS chyba.
Twoja fajnie wystawała wśród aut pod athZa to dzisiaj widziałem Twojatakże pozdrawiam
![]()
widziany kolega z forum ramki klubowe ar 156 blachy KOL widzany rano w strzemieszycach przy saint gobain jechalem magnumka żółta
Piotras! to ja ci wczoraj mrugałem awaryjnymi z GP EVO koło 21
pozdr.