Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dzisiaj, o godz 15:00 pozdrawiam Piotrasa, a już na 99% Alfę 156 Piotrasa, która stała w okolicach "bramy słońca" i realu (na polach) i ktoś tam coś grzebał przy jakiejś żółtej ciężarówce. Chociaż może się mylę, bo jechałem Sikorskiego, ale kolor i felgi się zgadzały.

No, dzisiaj to już bym się z Tobą chłopie zmierzył, bo miałem 4.7 V8 pod maską:D

No to bylem ja , grzebałem przy magnumce bo cos mi powietrze lewe lapie .

No umnie tez alfa chodzi jak V8 :) urwal sie koncowy tlumnik:P:P:P (ale siara)

Pozdrawiam właściciela GT na rej. KN , który zostawił swoją Bellę pod blokami w Nowym Sączu przy ul. Królowej Jadwigi, oczywiście na ramkach klubowych ( te ramki co były na 100lecie w limitowanej edycji ) :)

Pozdrowienia dla Nietyx'a, którego dzisiaj miajałem w Zabrzu na Wolności, oczywiście łapka była :)

Pozdrawiam i dziękuje za pozdrowienia od czerwonej 146 z boxerem, która stała niedaleko mojej takiej samej na Bieńczycach :)

P.S Moja ma chwilowo jedno lusterko -.- więc nie było problemów z trafieniem do swojego samochodu ;-)

A ja pozdrawiam kierownika czarnej 166 chyba poliftowej, spotkanego wczoraj około 13:00 na Halembie koło Stodoły :) Pomachane :)

A ja pozdrawiam Alfę 146 boxer na os. Kalinowym. To niesamowite jak się jedzie Alfa i przed sobą widzi "swoją" już zaparkowaną :D Takie same :D

DSC00201.jpg

O to właśnie moja alfa była :] pisałem kilka postów wyżej - dzięki za pozdrowienia ;-)
A no i moja chwilowo bez jednego lusterka jest, więc drobna różnica jest ;-)
Aczkolwiek fakt - takie w Krakowie naliczyłem może 4ry :)

i wzajemnie ;) na tym Wolności to kiedyś koło zgubię niech otwierają jak najszybciej dalszą DTŚ-kę :D

Własnie jechałem przez Bytom. Tam to dopiero sieka. Co do DTŚ'ki niby ma być otwarta początek kwietnia.

wiedzmaak: to nie Twoja alfa stała w sobotę na koperniku na banachiewicza?

Pozdrawiam kolegę w 147 (SBL... chyba Wojtek), który pierwszy machnął przed Ćwiklicami koło 9:30 - widok zasłaniało mi Ducato, więc stąd moja opóźniona reakcja, oraz pana zajadającego się lodem(-4, brr) pod Lidlem w Brzeszczach koło 17:00 wsiadającego do pięknej, srebrnej 156 FL (SZY...)

Ostatnia edycja:
Ja pozdrawiam Pana w czerwonym Mito który mi odmrugał i odmachał na ulicy Rybnickiej dzisiaj w Gliwicach :)

oraz pana zajadającego się lodem(-4, brr) pod Lidlem w Brzeszczach koło 17:00 wsiadającego do pięknej, srebrnej 156 FL

z lodem do Alfy.... eh...

---------- Post dodany o godzinie 19:44 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:43 ----------

a tak przy okazji to serdecznie pozdrawiam Pana z czarnej 147 , prawie codziennie mijamy sie na krakowskiej miedzy 14 a 15 godzina zawsze pomrugane zawsze odmachane :)

Pozdrawiam kolegę w 147 (SBL... chyba Wojtek), który pierwszy machnął przed Ćwiklicami koło 9:30 - widok zasłaniało mi Ducato, więc stąd moja opóźniona reakcja, oraz pana zajadającego się lodem(-4, brr) pod Lidlem w Brzeszczach koło 17:00 wsiadającego do pięknej, srebrnej 156 FL (SZY...)
Taa lecieliśmy na nartki ale to może było koło 9.00 bo o 9.35 byliśmy już w Szczyrku, ale nieważne... również pozdrawiamy :)

A ja pozdrawiam czerwoną 145 bodajże. Niestety nie machnąłem bo w ostatniej sekundzie kapnąłem się, że pod stertą śniegu jedzie alfa ;D Okolice poręby :)

pozdro dla alfy 156? widzianej na paderewskiego (zagorze) przed 8 :) nie zdazylem z łapką walczylem z widocznoscia przed szybe :D

Amortyzatory
Powrót