Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kolege w białym MiTo na rejestracji SJ mijanego dzisiej na skrzyżowaniu na morgach ,łapka była . Pozdrowienia także dla Aniuchy :) która jechała z psiakiem koło orlenu w Mysłowicach

pozdro dla Varellsa, jego bella ładnie się prezentuje stojąc na chodniku koło Ryfamy w Rybniku:)

Pozdrawiam kolege w białym MiTo na rejestracji SJ mijanego dzisiej na skrzyżowaniu na morgach ,łapka była .

Ha! W końcu znalazłem temat. :D
Również pozdrawiam, jestem, że tak powiem "stąd", z Morgów ;)
Pozdrawiam!

Ja natomiast pozdrawiam dwie kierowniczki, które udawały, że mnie nie widzą (również w MiTo) - wczoraj czerwona SR w Katowicach, dziś czarna SO na A4 w stronę Katowic. ;)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla czerwonej Brery która wyprzedzała mnie na Wilhelmina w Katowicach oraz dla stojącej Belli aniuchy na parkingu pracy.

Pozdrawia Izane przemieszczający się dziś rano.... autobusem 77. :/ hehe ale nie ma tragedi, są monitorki na których wyświetlają animacje "ciekawostki" jaki jest największy drapieżnik, najdłużej żyjący ssak itd moje IQ wzrosło

Dzisiaj odwiedziłem śląsk i pragnę wygłosić zbiorowe pozdrowienie ;)

Pozdro dla:

-czarnej MiTo skrecającej przy novotelu w stronę warszawskiej...
-czarnej 156 (oramkowana) stojącej na wjezdzie przy parkingu wydziały prawa i amdinistracji UŚ
-grafitowej 159 (oramkowana) SL stojącej na parkingu w silesii
-czerwonej przepieknej 147 GTA SL zjezdzajacej z chorzowskiej

Ja pozdrawiam niebieska 147 (azzuro fantasia chyba), ktora spotkalem dzisiaj jadac limanowskiego w strone Korony, a ona wlaczala sie do ruchu. Zatrabila i nie wiem, czy to wlasnie na mnie trabnela pozdrowieniem, ale byc moze zobaczylem ja dopiero w lusterku, wiec nie sprawdzilem.

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dal kierownika srebrnej 166 mijanej dziś na rondzie w Oświęcimiu przy wylocie na Tychy, jako jedyny odpowiedział na pozdrowienie, a trochę dziś Alf po drodze mijałem.

;))

A ja sobie pozdrowie alfe lub jej wlasciciela jak kto woli która codziennie mijam jadąc do pracy na trasie kęty_bb jest to 147 juz po lifcie w ładnym jasnym kolorku...stoi zawsze od pon_pt po lewej stronie przed bramą jakiejs firmy w miejscu gdzie na łuku w lewo odbija sie na lipnik juz w samym bb...zawsze milo jest minac jakas alfe odrazu dzien jest jakis taki jakby lepszy hehe;PPPP

---------- Post dodany o godzinie 23:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:28 ----------

Aaa i jestem z tych mrugających;)....mrugam grafitową 147 (alle wpadająca w granat);)...na tablicach KOS tak wiec odmrugowywanie a nawet pościgi mile widziane eheh!

stojącej Belli aniuchy na parkingu pracy. Pozdrawia Izane przemieszczający się dziś rano.... autobusem 77. :/ hehe ale nie ma tragedi, są monitorki na których wyświetlają animacje "ciekawostki" jaki jest największy drapieżnik, najdłużej żyjący ssak itd moje IQ wzrosło
no i coś narobił najlepszego?? ze się bujasz 77?? :P
a te ekrany dobre są :D czasem jak jadę busem na dworzec to też się dokształcam :)
my również pozdrawiamy :D

a te ekrany dobre są :D czasem jak jadę busem na dworzec to też się dokształcam :)
my również pozdrawiamy :D
Nie wspominając o tym jak się dokształcasz w pociągach - lalalaj...
A żeby nie było OT, pozdrawiam wszystkich widzianych wczoraj po 21 na trasie Bielsko - Brzeszcze: jednego Miciaka i 147

No to mój debiut :D

Pozdrawiam kierownika czarnej 156 sprzed fl dziś ok 13.30 - 14.00 na parkingu podziemnym w silesia city center, kierownik wjechał na moje miejsce gdy odjeźdzałem, oczywiście jak to zawsze prawie przy samym wejsciu...zamrugałem awaryjnymi,ale nie wiem czy zrozumiał...:)

Pozdrowienia dla kolegi z Alfy 145 (były ramki klubowe), którego dzisiaj wyprzedziłem na średnicówce w Katowicach. Z mojej strony awaryjne poszły, kolega odmrugał :)

Czerwono 145 SI 31xxx rondo w Siemcach,dzis 17.20,williamdrake,to Ty?Nie pamietom jaki mosz nr rej.ale cos mi sie zdaje ,że Ty.pzdr

Pozdrowienia dla kolegi z Alfy 145 (były ramki klubowe), którego dzisiaj wyprzedziłem na średnicówce w Katowicach. Z mojej strony awaryjne poszły, kolega odmrugał :)

Również Pozdrawiam i dziękuje ;) Droga staje się przyjemniejsza spotykając na drodze Alfaholika :)

Amortyzatory
Powrót