Ujek
Nowy
Pozdrawiam kolege w białym MiTo na rejestracji SJ mijanego dzisiej na skrzyżowaniu na morgach ,łapka była . Pozdrowienia także dla Aniuchy
która jechała z psiakiem koło orlenu w Mysłowicach
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dziękuje(my)Pozdrowienia także dla Aniuchy która jechała z psiakiem koło orlenu w Mysłowicach
Pozdrawiam kolege w białym MiTo na rejestracji SJ mijanego dzisiej na skrzyżowaniu na morgach ,łapka była .
mamy Mitulca w Mysłowicach??Również pozdrawiam, jestem, że tak powiem "stąd", z Morgów
mamy Mitulca w Mysłowicach??tzn na blachach SJ ale co u nas to u nas
![]()
ja też jestem gorol w papierachTja, macie.
Ja zza Przemszyale mieszkam tutaj
Czasem w Brzezince widuję drugie białe MiTo.
Do zobaczenia!![]()
no i coś narobił najlepszego?? ze się bujasz 77??stojącej Belli aniuchy na parkingu pracy. Pozdrawia Izane przemieszczający się dziś rano.... autobusem 77. :/ hehe ale nie ma tragedi, są monitorki na których wyświetlają animacje "ciekawostki" jaki jest największy drapieżnik, najdłużej żyjący ssak itd moje IQ wzrosło
Nie wspominając o tym jak się dokształcasz w pociągach - lalalaj...a te ekrany dobre sączasem jak jadę busem na dworzec to też się dokształcam
![]()
my również pozdrawiamy![]()
Pozdrowienia dla kolegi z Alfy 145 (były ramki klubowe), którego dzisiaj wyprzedziłem na średnicówce w Katowicach. Z mojej strony awaryjne poszły, kolega odmrugał![]()