Ujek
Nowy
Pozdrawiam wszystkich Alfistów widzianych wczoraj i pozdrowionych na trasie Mysłowice - Porąbka,a także panią z 156 na rejestracji SJ widzianej dzisiaj rano w drodze do roboty w Mysłowicach na ulicy Leśnej
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wojteeeeeekk!!!! Alfy nie widzieć.... wstydpozdrowienia dla Jamrozwa (...) mrugałam jak wyprzedzales ale chyba nie zauwazyles, skromnej bordowej 147
Wojteeeeeekk!!!! Alfy nie widzieć.... wstyd a tyle razy powtarzam zwolnij
a dzieki nie przejmuj się mnie się to bardzo często zdarza że nie zauważam jak mnie ktoś pozdrawia wielkie dzieli na pozdrowienia
będę się rozglądał za bordową 147
zajedź mu drogęnie ma za co , mysle ze nastepnym razem zauwazysz ..
hehe, no po takim czyms to nie zapomnial by mnie nigdy, a za ten tyl to chyba koszmary do konca zycia by miałzajedź mu drogę albo wjedź w tył
Pozdrowienia dla kolegi z IKAR'a spotkanego przy Mikołowskiej w Mysłowicach
Juz często nie widuje Twojej Alfy bo tam nie robi w poblizu hehe, ale zawsze jak do kobiety jade to mine
Widziałem łapka byłaz mojej strony "długie"
ja również...W Mysłowicach w sumie bardzo niewiele alf jest wtajemniczonych, nad czym ubolewam...