Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A ja widzianą pod szpitalem im. JPII w Bielsku srebrną bellę 159 i mijaną w Hałcnowie bordową - niestety kolo zdziwiony, nie wiedział co za kretyn mu macha i mruga![]()
Cytat: Napisał brera21 Zobacz post oczywiscie było spojrzenie + usmiech + awaryjki dobrze, że tylko an tym się skończyło
co Ty robiłeś na drodze 94 ok 21.30??a ja pozdrawiam kolegę z ciemnej 147 widzianego dzisiaj koło 21:30 na drodze 94
też jestem ciekawa co będzie jak się tak będziecie mijaćno wiesz, jak tak bedziemy caly czas sie mijac to ja nie wiem...dzis koncze o 14 wiec zobaczymy, czy znowu sie spotkamy hehe
![]()
jak piszesz książkę to opuść tą stronęco Ty robiłeś na drodze 94 ok 21.30??
yyyy to będzie nasza tajemnicateż jestem ciekawa co będzie jak się tak będziecie mijać :smile: zdawajcie relacje na bieżąco :smile:
tajemnica powiadasz...yyyy to będzie nasza tajemnica
zadziwiasz mnie, nic ważnego... no dobranic ważnego jechałem se
Nareszcie dziś ktoś mi odmachnął. Pozdrawiam gościa w bordowej, jednookiej 156 w Hałcnowie, tak często mu mrugałem i machałem bez odzewu, że w końcu odpowiedział.
My Ciebie też pozdrawiamy Rufikiwyczówam delikatną zazdrosc niewiedziec dlaczego hmmm ale i tak was pozdrawiam
??? To musiałem być strasznie zamulony, bo zazwyczaj podczas jazdy wyszukuję Belli, w dodatku przeoczyć 164 - obiecuję się poprawićRafał;478745 napisał:Jak ja Ci mrugałem koło ronda w Wilamowicach jakis czas temu to tez niewidziałes![]()