Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
patrzę ale tak waliło śniegiem że nie zauważyłem, że mnie alfa minęła:D zreszta na nocną zmianę jechałem można wybaczyć:P

Pozdrawiam pana w srebnej 156 na SWD widzianej dzis ok. godz. 10.30 przy Stotoilu i Kauflandzie w Wodzisławiu. Jechał za mną i mysle, ze ramki widział, bo dwa razy stał za mną w kolejce:) Miał jeszcze małą tablice z imieniem, ale zapomniałem jakie to było.

a ja pozdrawiam kolegę z ciemnej 147 widzianego dzisiaj koło 21:30 na drodze 94
co Ty robiłeś na drodze 94 ok 21.30??

a ja pozdrawiam kierownika srebrnej 156 na rej SO widzianej w M-cach na wysokości dworca :)

---------- Post dodany o godzinie 13:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:51 ----------

no wiesz, jak tak bedziemy caly czas sie mijac to ja nie wiem... :) dzis koncze o 14 wiec zobaczymy, czy znowu sie spotkamy hehe ;)
też jestem ciekawa co będzie jak się tak będziecie mijać :) zdawajcie relacje na bieżąco :)

Sorry za OT, ale wybieram sie jutro na uczelnię będę do niedzieli śmigał bellą po Krakowie i ciekaw jestem czy spotkam w końcu jakiegoś forumowicza na drodze żeby odmachał bądz mrugnął:P wśród Krakusów.
Dziękuję za uwagę:o

na jakiej uczelni będziesz. Możemy się na grzegórzeckim umówić o 15:40 :D to se pomachamy :D

Na polibudzie Mrutyś, tylko że o 15 40 to juz pewnie na campusie będę;P

Pozdrawiam kierowce srebrnej 156, za którym wczoraj jechałem z Zabrza - Rokitnicy do samego centrum. Mrugałem ale niestety bez odzewu. Nie wiem czy nie widział czy nie kumał o co chodzi.

A ja pozdrawiam 2 piękne panie obie prowadzące czarne 147 w miejscowości Sucha Beskidzka, dzisiaj miedzy 8-9.

Nareszcie dziś ktoś mi odmachnął :D. Pozdrawiam gościa w bordowej, jednookiej 156 w Hałcnowie, tak często mu mrugałem i machałem bez odzewu, że w końcu odpowiedział.

Nareszcie dziś ktoś mi odmachnął :D. Pozdrawiam gościa w bordowej, jednookiej 156 w Hałcnowie, tak często mu mrugałem i machałem bez odzewu, że w końcu odpowiedział.

Jak ja Ci mrugałem koło ronda w Wilamowicach jakis czas temu to tez niewidziałes:)

Pozdrawiam Bordową Julke widzianą dzisiaj przed 15 lecącą od Wadowic na Zator, brak reakcji na moje długie..
i błekitną/niebieską 156 widzianą w Spytkowicach ok. 15:30 był awaryjki z jego strony, ale tylko chyba dlatego że go wypuściłem z pod sklepu;), a także ciemną 155 zaparkowaną również pod sklepem w Spytkowicach.

Amortyzatory
Powrót