M
mrutyś
Guest
Pozdrawiam również, zauważyłem w ostatniej chwili Cię bo bym machał...widizany dzis Mrutyna jadacy od storny brzeska w kierunku KRK
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrawiam również, zauważyłem w ostatniej chwili Cię bo bym machał...widizany dzis Mrutyna jadacy od storny brzeska w kierunku KRK
Hmmm Trasa Katowice <-> Rzeszów dwie strony w Niedziele <-> Poniedziałek.
Spotkanych Alf klubowych na trasie, zero, no przed Rzeszowem jedna z którą jechaliśmy sobie ale kolega napewno nie z klubu.
A potem Rzeszów, gdzie od 9.30 byłem na Okulickiego.
Wrażenia takie, że tam jest więcej Alf niż VW...
Lecz musze napisać (dlatego nie pozdrawiam na Rzeszowskim regionie), że mnie to zawiodło, nikt kompletnie nie machał i mało tego, na Okulickiego spotkanych !! 3 !! alfaholików bo mieli ramki i to wyglądały na świerze.
Jeden stał obok mnie na światłach macham, nic.
Jeden jechał za mną, wyprzedził mnie, jechał przedemną i też nic, migam, macham dupa.
Także wnioskuje, że tam to taki klimat "VW Śląsk" mają chyba.
A przepraszam, później gdzieś tam w Rzeszowie bez ramek Alfa 156 2.5 V6 mi mrugła na moje awaryjne gdy wyprzedzałem![]()
Szkoda, że mnie akurat nie spotkałes, bo napewno bym Ci mrugał, machał itp Z tym "VW Śląsk" to nie przesadzaj nie jest tak żle u Nas.
Ja też mogę przez waszą śląską brac poczuc się zignorowany, bo pisałem ze chetnie bym się zjawił na waszym noworocznym spocie na 3 stawach to nikt nie wyraził aprobaty, żebym wpadł, żadnego poparcia nie było i odpuściłem;/ A byłem w Krk i niedaleko miałem.
Poza tym jeżdze co chwile do Krk na uczelnie i jeszcze żaden "Lajkonik" też nie odpowiedział na moje machanie czy mruganie....
Wiesz, poprostu opisałem moje wrażenie, Alf dużo ale wiadomo u nas też nie mrugają itp tylko chodziło mi głównie o tych co mieli ramki Alfaholików bo tych co nie mieli to nie zwracam nawet uwagi (zwróciłem uwagę tylko na kogoś w 2.5 V6... bo takie autka bardziej alfisti kupuje i racja był alfisti tylko bez ramek).
A tak to 3 spotkanych z ramkami (jeden miał nowe co było widać po tym że auto troche brudne a ramki lśnią) i nic.
Rozumie ktoś mógł sprzedać auto ale akurat 3 osoby? hehe
No i to nie było na zasadzie, że mijaliśmy się i mógł nie zobaczyć bo jeden jechał za mną, potem obok i wyprzedził mnie i ciągle nic.
- Samochód nie kojarze tzn nie pamiętam chyba ciemna 147
Drugi stał obok mnie (ale tak troche za mną że widział ramki) na światłach i też nic.
(wcześniej widziałem go jak szedłem pieszo na Okulnickiego (czy jakoś tak))
Srebrna 156 z małą lotką z tyłu i hakiem jak dobrze kojarze
A trzeci stał naprzeciw świateł i się patrzył i nie kumał widocznie.
- ciemne 156
No nic trudno, tylko troche dziwne to było
Ale pozazdrościć można ilości Alf w Rzeszowie bo naprawde ciągle mijałem itp więc cieszy to oko (kiedyś słyszałem że Rzeszów to stolica Alfy hehe)
No i dróg też pozazdrościć możnajeździ się u was jak po stole
Nic następnym razem mam nadzieje spotkam np Ciebie nie panów z Niedzieli, hehehe
A tak do Śląska na wczoraj to oczywiście spotkanych Alf = 0![]()
Na tym naszym śląsku to nie wiem co się dzieje.... Ja akurat mijam dość często alfy lecz nikt żadnego znaku nie dajeTakie ciołki ;D
dobrze, że tylko an tym się skończyłooczywiscie było spojrzenie + usmiech + awaryjki
to na co Ty patrzysz zamiast na drogęktóry mi mignął awaryjnymi na 94ce pod światłami dopiero załapałem, że mnie alfa minęła![]()
a ja mrugam nawet jak nie ma ramekmuszę sobie chyba ramki sprawić![]()