• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Widziany / widziana

Pozdrawiam Alfaholika ze zlotu AirShow w Radomiu w srebrnej 166 o rejestracji WRA CG12, byliśmy z 3 auta przed Tobą na parkingu w srebrnej 156. Jak się zlot podobał? był ktoś jeszcze na tym wydarzeniu? Jak wrażenia?
Czyżby kolejny Alfaholik, któremu hasła: EPRZ, 27/09, czy Boeing nie są obce?

Pozdrawiam wlasciciela ciemnej 156 RDE mijanego dzisaj po 18 na wiadukcie tarnobrzeskim
oraz wlasciciela czerwonej 146 RLS ktory siedzial mi na zderzaku przed glogowem :P

który z Was parkuje czarną 166 (RK45... jeśli dobrze pamiętam) w Rzeszowie w okolicach Rynku? ;D

pozdrowienia dla srebrnej alfy 156 na ramkach klubowych skrecajaca dzis ok 15. e hetmanska,widzialem podniesiona reka ale chyba pozdrowilem za pozno.

Pozdro dla pięknej Brerki w Łukowie ;) Niestety nie zdążyłem machnąć...ale ramki klubowe od razu rzuciły się w oczy ;)

Bartek jechałeś wczoraj po 22 przez Kolbuszową, bo mi śmignęła z naprzeciwka srebrna 156 RKL ?? Jak tak to pozdro :D

POZDROWIONKA dla kolegi z czarnej 156 2.4 JTD widzianej pod szpitalem w Dębicy dzis okolo 14 ;)

Bartek jechałeś wczoraj po 22 przez Kolbuszową, bo mi śmignęła z naprzeciwka srebrna 156 RKL ?? Jak tak to pozdro
No tak się składa że to nie ja, o tej porze to ja pićkowałem z kolegami. Srebrnych 156 na blachach RKL to jest chyba 4 ale tylko moja ma parapet na klapie i to ją wyróżnia.

No własnie tyłu nie widzialem :/ w kazdym bądz razie pozdrowić zawsze można :)

Zjechałeś Łukaszku juz na podkarpacie?
Byłem na weekend, przyjechałem na wesele i wieczorem w niedzielę powrót. Myślałem, że uda mi się w niedzielę odezwać i podjechać na spot, ale lepiej było zostać w domu... :) POZDRO

Ta Brera w łukowie chyba właśnie czerwona... zagapiłem się trochę i późno zauważyłem...ale opad kopary był ;)

koledzy DamianBAD i mały2030 widziani w Brzozowie. choć Pawła szczerze mówiąc co liczyć nie ma. często się mijamy jak to sąsiedzi.
kilka razy mignęła mi AR 164 T.Spark (?) ale nie wiem czyja.

Amortyzatory
Powrót