Widziany / widziana

pozdriowienia dla wszystkich jadacych w godzinch popoludniowych od Uherc Mineralnych przez Sanok-do Krosna w 156 z ramkami chyba granatowa i wiele wiecej ale nie wiem czy byly ramki.Rowniez w 147 czerwonej gdzies kolo leska i Biala GIULLIe z ramkami okolo godziny 19-nastej na krzyzowce w Iwoniczu.Machane,mrugane ale roznie to he he jest.Nie zapominam o srebrnej 155 2.0 Turbo okolo 15-nastej w lesku

Pozdrowienia dla srebrnej Belli na regach RSR, widzianej wczoraj pod rzeszowskim Heliosem. Jechaliśmy taką samą, tylko, że na niżańskich blachach i bez ramek.

Pozdro dla DamianBAD. Śmignąłeś mi dzisiaj na Okulickiego przed 15-tą jak szedłem na nogach po swoją Belle :)

Serdeczne pozdrowienia dla Wszystkich mijanych Belli oraz ich Kierowników / Kierowniczek w okolicach Soliny (ostatni tydzień) :D !!!

Pozdrawiam kierowce z okolic Niska widzianego 15 minut temu na płytach w stobiernej :)

pozdrowienia dla belli 147 (czrnej, na blachach Rzeszowskich) jadacej dzisiaj w Rzeszowie na Lwowskiej o ok godz 11 ;)

W takim razie i my Cię widzieliśmy (czesany) w niedzielę, około godziny 18 na torach w Bojanowie. Wychodzi na to, że to Twoja Bella. Wracaliśmy z Machowa, srebrną Skodą.

Swoją drogą - nie wiedziałem, że w pobliżu mam Alfistę. W razie czego, wiem do kogo uderzę z problemami, ja prawie zza miedzy, z Jeżowego ;-)

W takim razie i my Cię widzieliśmy (czesany) w niedzielę, około godziny 18 na torach w Bojanowie. Wychodzi na to, że to Twoja Bella. Wracaliśmy z Machowa, srebrną Skodą.

Swoją drogą - nie wiedziałem, że w pobliżu mam Alfistę. W razie czego, wiem do kogo uderzę z problemami, ja prawie zza miedzy, z Jeżowego ;-)

Tak, to Ja wracałem z Soliny przez Wilczą Wolę.

Jakby co to moge coś tam doradzić :P
P.S tylko nie myl pojęć:
Mieszkam w tej drugiej Maziarni koło Harasiuk

Pozdro dla kolegi z czarnej 156 na Rzeszowskich blachach dzis okolo 15 koło wielkiej ci.. pomnika w Rzeszowie rzecz jasna.

...pozdro dla bardzo ładniej dziewczyny w srebrnym sedanie Suzuki Baleno na LUB na Spółdzielczości Pracy, co za oczy, co za uroda, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, proszę o numer telefonu na PRIV...
...i co że nie Alfy, ale pozdrowić mogę, co za Kobieta...

Ostatnia edycja:
pozdro dla 2 166 widzianych wczoraj na obodnicy Debicy
- czarna RSR
-bordowa LKR lub LSW
i obie prawdopodobnie na ramkach niestety nie machalem ani mrugalem bo w ostateij chwili zauwazylem

Pozdrawiam wlascicieli Alf ktore mijalem teraz na trasie od rynku w strone NM.
kwasnybartek to Twoja alfe widzialem? bo stala jakas srebrna na lexusach ale nie przygladalem sie jakie tablice i czy ma ramki.

ktOsfajny to chyba nie ja bo wczoraj autko stało pod domem prawie cały dzień a ostatnio tylko po Kolbuszowej kręcę i do pracy śmigam.

ktOsfajny to chyba nie ja bo wczoraj autko stało pod domem prawie cały dzień a ostatnio tylko po Kolbuszowej kręcę i do pracy śmigam.
czyli ktos inny smiga srebrna na lexusach

---------- Post added at 18:10 ---------- Previous post was at 13:23 ----------

A ja sobie dzis zaparkowalem na podpromiu (parking prawie pusty) wracam po jakiejs godz. a obok stoi czarna 156 SW :D RZ ... C (bez ramek) Pozdrawiam wlasciciela ;]

Pozdrawiam Alfaholika ze zlotu AirShow w Radomiu w srebrnej 166 o rejestracji WRA CG12, byliśmy z 3 auta przed Tobą na parkingu w srebrnej 156. Jak się zlot podobał? był ktoś jeszcze na tym wydarzeniu? Jak wrażenia?

Amortyzatory
Powrót